onsdag 6. oktober 2010

Fliser

Tusen takk for tilbakemeldinger på det forrige innlegget (og på alle de før det også forsåvidt)! Jeg er fortsatt mest interessert i rullesteinene men mannen har gått helt bort fra de :( Han mener også at disse rotete flisene sannsynligvis er bedre å gå på enn de som var helt firkantet (som er min favoritt nr. to-akkurat som flere av dere).
Vi la flisene utover på badet og jeg synes det faktisk ble litt bedre enn det jeg hadde sett for meg. De gulvflisene vi skal ha på resten av badet er 60x60 i samme serien som de til høyre men de lå på bunnen av alle flisene så de var ikke tilgjengelige for fotografering. De til høyre er bare kjøpt for å legge rundt sluket under badekaret.
Jeg synes ikke de var så ille på disse bildene, også med en lysegrå fug. Veldig mye bedre enn på bildet i det forrige innlegget iallfall. Veggflisene er matte og rettskåret, det samme er gulvflisene (skarpe kanter). Jeg drømte om lysegrå fliser men min kjære likte ingen av de jeg fant. Han mente det ble for mørkt med betongfarge på alle veggene.

Misforstå meg rett, jeg er veldig glad jeg har en mann med egne meninger, selvfølgelig til en viss grad. Han bryr seg ikke om fargen på pynteputene o.l. men han er ganske flink med romfordeling, møblering og kreativ med praktiske løsninger.
Baderomsinnredning tar jeg gjerne imot tips om! Skal legge ut noen bilder av det vi har sett på til nå senere.

4 kommentarer:

Hverdagen vår sa...

Når man ser de her ble det mye bedre:)))

Elin sa...

Det er sant som du sier, det ser mye bedre ut nå enn det gjorde istad ja:)

Blir så fint atte:)

Klem Ea

Fjasevas Huset sa...

så fin blogg du har! har ikke vært her før, oppdaget deg gjennom husebyliving. Masse fint!

Flott gulv må jeg si!

Ha en strålende kveld i høstmørket!
Klem fra mor i fjasevashuset

Hanne Mette sa...

Det ble jo veldig fint! Også er det jo et smart trekk å la mannen få bestemme noe innimellom. Det kan jo brukes mot dem i laaaaang tid etterpå. ;)
Fine innredninger også. Likte den nederste aller best, men så liker jeg godt litt moderne bad da.

Hjemme-hos reportasjen er i Fædrelandsvennen. ;) Boligbilaget ligger ute nederst på siden deres.

Klem fra meg

Legg inn en kommentar