fredag 1. oktober 2010

Flere nyinnkjøpte ting :)

Da jeg begynte å blogge om interiør i vinter ble jeg fast leser av Emmelines blogg (Her kommer du direkte til det bildet min kjære likte). Hun var da inne i en periode der hun blogget en del om mannen sin på sin egen fornøyelige måte og til begeistring for sånne som meg (som kjente seg igjen i det meste). Det ble dermed fast høytlesning for min mann innimellom OL-innslagene :)

På den måten satt han litt og kikket over skulderen min da jeg var inne på siden hennes. Hun har en hel by av sinkhus stående på verandarekka og mannen min, som gjerne skulle hatt litt mindre lykter o.l. i huset vårt, sa at jeg gjerne kunne kjøpe sånne hus :) Når jeg først virkelig fikk lov til å handle noe dill så var de jo selvfølgelig utsolgt overalt!
Nå som høsten har kommet og lykter og lanterner tennes i de tusen hjem har det heldigvis kommet nye leveranser til butikkene. Disse er kjøpt hos Kremmerhuset men det store huset kan også kjøpes hos Bohus.
Denne nydelige engelen er laget av/for et firma i Kristiansand (bare halvparten av lappen var lesbar) og kjøpt på Ica i Åmli av alle steder. Min kjære skulle bak i non-foodavdelingen og se etter fiskeutstyr eller noe liknende han sikkert har mer enn nok av da jeg gikk for å hente ham. Lykke :)
Hvis noen vet hva firmaet i Kristiansand heter så vil jeg gjerne vite det!

9 kommentarer:

Benedicte sa...

Åh så koselige bilder. Ble i skikkelig høststemning jeg. Tror jeg må ta meg en tur bort på Bohus og se om jeg også kan finne meg et sånt hus.

Ønsker deg og dine en riktig god helg! Klem

Nina Nattevakt sa...

Åååh! De var jo så fine!!! Står de i trappa eller? Gikk inn på linken nå og.. kløøøør etter å ut å shoppe litt, så det spørs om ikke det blir litt idag..hehe:) Supersøte ting! Elsker høsten med alt som hører til! Levende lys, tekoppen, og at det uler rundt husveggen mens man sitter inne i sofaen med ett pledd rundt seg og leser en god bok.. Ganske klisje`, men det er faktisk tilfellet! Det er fantastisk!:)
Sees i morra!! Stor klem!:)

Hanne Mette sa...

Zinkhus er så koselig. De har noen på Spar kjøp også som er veldig fine og til en billig penge.

God helg!

Unknown sa...

Koselige bilder! Og det er jo LYKKE når mannen sier "du kan godt kjøpe slike..." hihi ♥
Engelen var nydelig!

Ha en herlig helg!

Klem Line

Elin sa...

De er så fine de zinkhusene, å jeg skulle kjøpe meg slike...men hva skjedde?? Jo de var utsolgt:( Typisk...Men håper de kommer inn igjen så jeg kan hamstre litt;) hihi:)

Klem Ea

Besta sa...

Jeg elsker også sinkhusene, har foreløpig 2 men planlegger innkjøp av flere i høst:)

Ha en fin helg.

klem fra marilyn

Hasigamas mamma sa...

Er så fine disse sinkhusene! Skikkelig fin og god stemning! Kos deg i stuggu :)
så fine bilder av deg under her! Fjong dame ;)
Ha ei super helg!
Klem
Lise

Piulfen sa...

Fine høstlige bilder. Blir så fint lys fra zinkhusene. Du er heldig som har fått kjøpt deg slike.
Ha en god høsthelg.

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Takk for hyggelig kommentar hos meg. ;o)

Knallfine zinkhus da, liker de godt. Jeg har kjøpt et, men det er rundt å ser ut som mumiehuset. hehe

Ha en fortsatt super helg.

Klem Simone ;o)

Legg inn en kommentar