fredag 8. oktober 2010

Bloggekroken

Det blir naturlig nok en del "kjellerblogging" fra meg for tiden. Første etasjen er førsteprioritert når det gjelder fornying men nå begynner høsten såvidt å komme til stua også.
 
Det lysegrønne har blitt byttet ut. Etter at bildet ble tatt i mørket i går kveld har jeg funnet fram flere lilla puter. De to på bildet er nye for sesongen fra henholdsvis Princess og Kid. Det er sjeldent det går mer enn to uker mellom hver gang jeg er innom de butikkene :)
 Jeg tror ikke sofakroken vår har blitt vist på bloggen, men her er den altså :) Duken er jeg veldig glad i og er kjøpt her. Den er kremfarget men jeg har brukt blitz... 
 Jeg fant også en lyselilla gardinhøyde i samme mønster som duken. Det var den siste som var igjen i butikken og kostet 30 kr :) Den ble plassert på spisebordet!

Det var stor stas med badeland i går både for store og små. Jeg synes det var tøft med vannsklier som var bekmørke og du ikke ante hvilken vei det svingte. I morgen kommer min bror, svigerinne og mine foreldre. Noen ting spiser vi bare en gang i året. I morgen tar gjestene med seg mat og hummer står på menyen. Gleder meg!!

God helg :)

4 kommentarer:

Hasigamas mamma sa...

Åh, så godt med hummer!
Koselig bloggekrok! Veggen var utrolig kul!
Ha en trivelig kveld!
klem
Lise

Piulfen sa...

Koselig stuekrok du har :)
Ønsker deg en god høsthelg.

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Koselig stuekrok! :)

Cecilia sa...

Koselig. Ha en fin fin søndag. Klem

Legg inn en kommentar