søndag 10. oktober 2010

Sommerblomster


 Storebror fikk denne klementinplanten tidlig i sommer. Den har båret mange frukter som ungene har kost seg med (de er så sure at de er uspiselige etter min mening). Nå ser det ut som at det kommer flere både blomster og frukter :).Det er mulig jeg bør sette den inn?? 
 Margerittene som har stått i trappa siden stemorblomstene tok kvelden har vist seg til å være seige å knekke i år. Jeg har ikke vannet dem i det hele tatt siden august men regn med riktig mellomrom gjør visst susen.
 Sommerfugl-lavendelen blomster også fortsatt. Det er jo veldig koselig men veldig uvanlig hos oss.
Til og med ildtoppen står i full blomst på trappa. Vi plukket kongler på en sykkeltur for en tid siden og de hadde tatt seg enda bedre ut ved siden av en noen potter med lyng og pyntekål :) Er det ikke alltid sånn? At man liker det man har, men allikevel gleder man seg til det som kommer?

For at noen ikke skal misforstå eller forveksle dette innlegget med et skryteinnlegg over grønne fingre så legger jeg ved et bilde av den nyinnkjøpte urtekrukka mi. På bildet, rett før den havnet i søpla, var den en uke gammel...

Hummeraftenen var topp - nydelig mat og enda koseligere selskap :)
I morgen drar jeg alene til Oslo for å besøke barndomsvenninner. Gleder meg!! Ser for meg at det blir litt shopping og champagne ;)

1 kommentarer:

Elins reiseblogg sa...

Fant deg tilfelig her inne. Så koselig headingbildene dine var! Ser at jeg kanskje skal prøve å få tak i noen bokstaver til å sette i gangvinduet mitt. Vindusposten er så smal at det er vanskelig å plassere noe der.

Legg inn en kommentar