onsdag 6. oktober 2010

Baderomsinnredning

Nå er det bestemt at vi beholder de flisene på badet som er på bildet i det forrige innlegget. Jeg er ganske fornøyd, mannen veldig fornøyd.

Det neste jeg må finne nå er innredning til badet. Det jeg vet jeg vil ha er et stort speil. Jeg kunne også tenke meg et bredt servantskap (1,20 eller 1,80) siden vi har veggplassen til det og fordi jeg ikke har lyst på overskap eller speilskap.

I og med at vi har to dusjhoder så har vi lagt opp til bare en vask. Dermed forsvant planen om badet fra Ikea. Talgø har denne serien (bildet over) både i hvitt og i perlegrått. Jeg synes den er veldig fin men servantskapet er bare 80 cm bredt. Hvis jeg da skal ha et stort speil så ser det kanskje litt snålt ut. Som ei venninne sa "liten hals og stort hode". 

Et alternativ er selvfølgelig en "vanlig" innreding med store skuffer. Synes denne er ganske fin og da blir jo ikke bredden noe problem. Disse får man i nesten alle mål.
Jeg har holdt øynene åpne etter en litt bred kommode som vi kan bygge om til servantskap men det er ikke lett å finne. Jeg føler at jeg er litt vanskelig men jeg ser for meg hvordan det kan bli (og jeg må si at det er ganske fint!). Jeg får lete videre men kom gjerne med innspill!

I morgen skal har jeg fri og storebror og jeg skal til badelandet i Kristiansand. Gleder meg!!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Flisene ble mye finere på bildet når det var lagt enn på det i første innlegget, tror nok dette kan bli riktig så pent jeg:) Og er jo veldig deilig når mannen er fornøyd da...:))
Ahhh, finnes så masse lekkert i badeinnredninger, vanskelig og velge... Men jeg falt veldig fr det på første bildet jeg da, lekkert!!

Lykke til, gleder meg til og se det heeelt ferdig:)

Klem Line

Fjasevas Huset sa...

Hei hei, ja det er meg ja:-) hehehe, ikke verst at du fant ut av det ved å se på bildet! Imponerende!
Hehe, jeg har nettopp starta bloggen, så vi får se hvor d bærer. Gøy og inspirerende er d iallefall!!!

Klem fra meg:-)

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Åh, her var det mykje fint å velge mellom!!:)
Lykke til:)
Klem:)

Cecilia @ www.ceciliasverden.com sa...

Fine alle sammen på hver sin måte.. valgets kvaler..
Kos dere i badeland!!
Klem

Simones Country Home sa...

Hei på deg og tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. ;o))

Det på bildet nr 2 var bare såå fint da. ,o) Liker det lyse jeg. ;o)

Du finner nok ut av det, ellers får du lete litt her rundt i blogglandia for litt innspirasjon. ;o)

Ha en super helg.

Klem Simone ;o)

Anonym sa...

Hei! Jeg syntes den grå baderomsinnredningen var kjempefin. Husker du hvor du fant denne?

Anonym sa...

Hei, Anonym. Jeg fant den på finn.no, men jeg husker dessverre ikke hva leverandøren som reklamerte med den het. Lykke til i jakten!
Hilsen Marit

Noraholt sa...

Fantastisk lekre baderomsinnredninger - masse inspirasjon <3 Jeg og min mann bestilte: Innredning med to servanter, og vi bestilte to stk. av denne modellen - vi håper på at dette blir et match for å si det på den måten, tror du ikke det?

Legg inn en kommentar