lørdag 16. oktober 2010

Høstlysestake

Storebror kommer ofte hjem fra barnehagen med eikenøtter o.l. i lommene. Han vil veldig gjerne ha dem med inn i huset men jeg synes ikke noe om å leke med nøtter inne, særlig med tanke på lillesøster. Oppi en stor glassbolle derimot får de lov til å være og nå har det blitt en koselig høstlysestake. Nå er den foreviget i bloggen til ære for styreren i barnehagen ;)

 Bak ser dere den nydelig hjerteranken jeg fikk av min svigerinne da vi hadde hummerfest. Utrolig koselig, jeg liker gaver :) Den skal opp i høyden etterhvert.

Nå er det bare en time til jeg begynner på jobb. Kollegaen min har bursdag i dag. En liten gave er pakket inn i turkis papir og vi skal spise marsipankake i samme farge... Mulig jeg må ta med kameraet på jobb i natt?!?

6 kommentarer:

Roka Design sa...

God morgen:)

Dette var da enmeget lur ide:)
Kjekt for "nøtte-samleren" også;)

Ha en stråelende flott søndag:)
Klem fra Kari:)

Piulfen sa...

Det ble jo en koselig høstdekorasjon.
Ønsker deg en fin søndag.

Frihet sa...

Så fint!!! Kos med lys i mørke!

Ha en flott Søndag!

Hasigamas mamma sa...

Kjempelurt og kjempeflott! Artig å kunne bruke det barna tar med seg hjem til noe flott -blir jo så stolte! Her går det i kongler, har samlet mange under ei glassklokke!
Angående fargen på innlegget mitt, så er det en NCS-farge. Husker ikke hvilket nummer, men hvis du er interessert, så kan jeg finne det frem til deg! Jeg kan legge det ut, når prosjektet er ferdig :) Er så utrolig mange flotte farger å velge mellom, og det går jo faktisk ganske fort, så da kan en jo endre "ofte" :)
Håper helgen har vært fin, ønsker deg ei flott, ny uke!
Klem
Lise

Unknown sa...

Ååå, så koselig det ble:) Og så gøy for storebror at du bruker de, det syns han sikkert er stor stas...
Ha en herlig ukesstart:)

Klem Line

Unknown sa...

PS: Takk for tips til leppepeeling, det skal jeg jammen meg prøve:)) For de er ganske dyre de Mary Kay produktene, da kan jeg jo spare litt, eller ev kjøpe noe annet, tjihi:))

Klem igjen ♥

Legg inn en kommentar