torsdag 14. oktober 2010

Oslotur

Jeg har hatt noen supre dager med mange timers shopping i Oslo. Utrolig koselig å være sammen med venninner, sove lenge, slappe av og kose seg på kafé. Lille Markus på en og en halv måned fikk også litt kos (eller var det jeg som fikk det?). Oslo er en fasinerende by! Jeg har aldri bodd der og skjønner virkelig ikke hvordan man kommer seg fra A til B hvis jeg ikke får det inn med teskje. Men selv om jeg ikke finner fram der så ser jeg jo menneskene. Jeg føler at det bare er i Oslo man ser en dame på mammas alder med knall blått hår på trikken og møter en bussjåfør som er så spesiell i væremåte og det han sier at han får meg til å trekke på smilebåndet hver gang han åpner munnen. Det er vel også i Oslo man møter naboer fra Arendal på Karl Johan og gamle venners venner på tur i parken - og man stopper og prater. Koselig er det iallfall. Her i Arendal er det ikke alle facebookvennene man sier "hei" til engang.
Siden jeg tok bussen styrte jeg unna interiørbutikker o.l. og handlet bare klær. Venninna mi var på utkikk etter et smykkestativ, noe liknende mitt fra Bohus tror jeg, men med plass til små øredobber også. Hvis noen vet hvor det selges så gi meg gjerne et hint!

Borte bra men hjemme best!


6 kommentarer:

Elin sa...

Å det hørtes koselig ut:) Godt å få slappet av og bare nyte livet:)

Ha en fin dag:)

Klem Ea

Hanne Mette sa...

Godt å høre at du koste deg marit. Høres helt herlig ut. Kommer ikke over hvor snill du var som tenkte på meg og kameraet mitt. Du er god altså. :)
Klem fra Hanne Mette

AB sa...

Du kan få sagt det! Lenge leve oslo:) takk for besøket og øredobbstativforespørsel!

Nina Nattevakt sa...

Hørtes herlig ut!!

Når det gjeldet det stativet, så selger sånn på Nille faktisk! Ganske likt det du har.. Tror det ligger på en 100-lapp ca;)

Klem

Frihet sa...

Ja enig i den , hjemme best!!
Men hørest ut som om du hadde en fin tur.

Ha en god kveld!

Cecilia sa...

Ja dette hørtes herlig ut, jeg kunne trengt en slik tur.. Hihi.. Og veldig enig -borte bra men hjemme best.

God natt, Marit.
Klem

Legg inn en kommentar