torsdag 30. september 2010

Mammasport=shopping

Jeg liker å ta bilder av ting og tang og dill og dall. Jeg liker også VELDIG godt å ta bilder av ungene. Jeg liker ikke så bra å bli tatt bilde av selv og egentlig enda verre å ta bilde av meg selv. Men nå er det gjort.
Jeg ringte "bff"-en min etter en handletur i går fordi jeg var så glad :) Jeg har fått min første lønning på evigheter og den har allerede forsvunnet. Penger gjør en ikke lykkelig men jeg må ærlig innrømme at jeg var ganske lykkelig etter byturen da jeg følte jeg hadde gjort noen gode kjøp. Noe på salg og noe jeg har lett etter lenge.

Stort sett var det småting til huset og vinterklær til ungene men jeg fant litt til meg selv også. Dages outfit er dermed kjole fra Part Two og skjelløredobber fra Pieces (begge hos Sølvi) og grå støvletter fra Spar Kjøp(!) som er utrolig gode å gå på! Gøy med gode sko, og disse var til skikkelig Spar Kjøp-pris også)! De grå treggingsene fra Only er godt brukt. Nå håper jeg du er fornøyd med at det ble et blogginnlegg av noen av klærne, Anne Berit :)

7 kommentarer:

Nina Nattevakt sa...

ÅÅÅhh! Likte godt støvlettene altså! Kjempefine..! De har faktisk ganske mye bra der oppe hvis man tar seg tid til å kikke litt innimellom det som IKKE er å ha ;) Du var kjempefin :) Utrolig å lykkelig man kan bli av å shoppe...hehe Stor klem!

Unknown sa...

Så fin du er! Og herlige, nye klær:) Støvlettene var rålekre!

klem line

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Flotte klær og FLOTTE deg! :)

Ang pulten så skal jeg se når jeg får den hjem og får den vasket. Kanskje får den være umalt. Hvis det blir maling så blir det ikke før til våren når malesprøytesesongen starter! ;)

Hanne Mette sa...

For en fin frue! Likte både kjolen og støvlettene. Skjønner godt det gjorde seg med en lønning igjen. Begynner å bli en stund siden jeg fikk en skikkelig lønning og jeg saaaaavner det. *sukk*
Klem fra Hanne Mette

Cecilia sa...

Så fin du er! -du kledde den sveisen. Og flotte støvletter og kjole, joda en skikkelig shopping tur er god medisin. hihi..

Var veldig koselig å treffe deg igjen og vi sees nok igjen. Du får si fra når du skal til Kr.sand igjen -så får du ta en tur innom.

God natt.
Klem fra Cecilia

AB sa...

Foxy! har du forandret på sveisen? får legge husmorshoppinga til spar kjøp neste uke da, visste ikke at det var slike kupp å gjøre der:)

Vivian sa...

Hei Marit! Flotte bilder og så fin du er!!
Det er gøy å se bilder av bloggerne, selv om jeg sjelden legger ut bilder av meg selv:)
Masse fine innlegg hos deg i det siste. Jeg har vært elendig til å kommentere - ble litt mindre tid til blogg og pc etter at jeg begynte å jobbe.
Jeg gleder meg også til lønning (selv om det ikke blir for en hel mnd) Men jeg trenger en garderobe oppdatering iallefall:)
Takk for fine ord ang. jobb. Jeg er glad jeg tok den. Ofte er det slik at man angrer på det man IKKE gjorde:)
Ønsker deg en GOD HELG! Klem Vivian

Legg inn en kommentar