mandag 28. juni 2010

Lørdagsgodt :)


Lørdag er bakedag hjemme hos oss. Jeg er veldig glad i å bake og det er Storebror også. Dessuten har han fått med seg at når det er lørdag  - da får man noe godt :) Hvis vi baker så er det "det gode" og bollene eller hva vi måtte bake blir derfor i stedet for evnt. godteri.
Da vi var i butikken forrige lørdag spurte jeg om han hadde lyst å lage kanelboller (noe som mammaen hadde veldig lyst på). Nei, han ville lage sitronkake. Jeg har aldri laget sitronkake i mitt liv og hadde dermed ikke peiling på hva vi trengte av ingredienser. Jeg klarte dermed å få ham vekk fra den idéen og hans neste forslag var muffins. Det var greit (jeg har jo ikke godt av kanelboller alikevel...).

Da vi kom til smågodthylla stoppet han opp og kikket veldig. Jeg ga beskejd om at vi ikke skulle ha godteri i dag, men han fortsatte å kikke (noe han egentlig ikke pleier å gjøre). "Men mamma!" strålte han plutselig. "Vi må jo PYNTE muffinsene!" Med dådyrøyne kombinert med stjerner i blikket etter en lys idé smeltet jeg og sa at det var greit. Han skulle bare ta to av hver ting og ikke så mange ting...

Resultatet ble et Kodak-moment :) En muffins til seg selv og en til pappa. Da han hadde spist opp pynten orket han ikke mer, så muffinsen endte i min mage.

tirsdag 22. juni 2010

Prikken over i-en


Min kjære ♥ fikk (endelig) hengt opphusnummeret mitt (vårt) i dag :) I den forbindelse kommer det et bilderas. Et etterlengtet bilderas fra min side (og kanskje også fra noen av dere?).

 Storebror sitt klementintre. Han vanner og gjødsler og det trives fortsatt hos oss!



 
Arbeidsbilen passer ikke akkurat inn i glamouren men jeg hadde ikke nøkkelen tilgjengelig...
Det gamle nummerskiltet skal plasseres på endeveggen en eller annen gang. Ting tar litt tid om sommeren ;-)

fredag 18. juni 2010

Et godt kjøp :)


Denne søte (og litt stygge) frosken er helt genial. Den selges på Biltema, festes med sugekopper og koster en slikk og ingenting. Det blir jo gjerne litt leker som skal være med inn i dusjen eller i badebalja. Både storebror og lillesøster synes det er kjempegøy å finne leker oppi nettet og de er også flinke til å rydde dem på plass etter seg. Dermed kan lekene forbli i dusjen og tørke. Vår frosk er iallfall et par år gammel men den gjør nytta si daglig :)

tirsdag 15. juni 2010

Digital oppussing

I tillegg til å prøve å få ferdig det vi har begynt på (vaske huset utvendig, male gjerdet der det flasser, gjøre den siste finishen på garasjen o.l.) har vi nå begynt å rive. Vegger, gulv, skap... Her skal det virkelig pusses opp i første etasje og vi gleder oss veldig til det blir ferdig. Tror det blir kjempebra! Var i Kristiansand i går kveld og så på et eikegulv vi skal ha. Hadde ikke planer om så veldig kostbart gulv, men finn.no har godt utvalg til rimelige priser :)

I den forbindelse "måtte" jo bloggen også få en makeover. Flinke og hjelpsomme Camilla har b.l.a. laget tre kolonner til meg. Tusen takk! Jeg er ikke helt ferdig med layouten men det tar jeg bare etterhvert.


torsdag 10. juni 2010

I`m happy, I`m feeling glad...



Bokstav-nummerskiltet er ferdig og jeg er veldig fornøyd! Gubben må bare finne noe festeanordning og så kommer de på veggen. Håper det blir like fint som jeg har sett for meg!
Bildene er av noe av det som fikk lov til å bli med hjem fra Home & Cottage. En søt liten benk (som faktisk LUKTER gammelt :) og flettekurven som skal brukes til ungenes uteleker.

Håper dere får en fin dag!

onsdag 9. juni 2010

Home & Cottage!


For en flott butikk! Home & Cottage Kristiansand, som åpner for allmennheten I DAG, er farlig fin. Man blir nesten litt frustrert når så og si alt i butikken egentlig frister og man går hjemme med barn uten lønn! Det var 20% på alt i butikken, og blond som jeg er tror jeg derfor at jeg SPARTE 100 kr på å kjøpe en kjempesøt benk :)
Fikk ikke tatt så mange bilder siden det var så mange folk, men hos Huseby Living er det flere :)
Jeg møtte koselige bloggvenninner og venninner jeg ikke visste blogget :)
Fikk med meg et par ting hjem men bilder må komme senere siden jeg ikke har varene her hjemme. Med meg i bilen hadde jeg nemlig de to søte små, mamma, vogn samt bøtter, langkost o.l. Da bilen skulle pakkes med nyinnkjøpene fikk jeg dermed et problem. Den oversizede (her går det på dialekt) kurven min fikk ikke plass i bilen. Jeg fikk dermed ringt min gode venninne Lise (som også var med på nyåpningen men som hadde parkert et helt annet sted) og plassert den i hennes enorme bagasjerom. Hva gjorde man før - uten mobil??

mandag 7. juni 2010

Home & Cottage, Kristiansand


I morgen skal jeg til Kristiansand og vaske ned leiligheten til bestemora mi. Vårrengjøring må til selv om det sjeldent er skittent og støvete der... På vei hjem stikker jeg innom og kikker litt i den nye butikken til Home & Cottage. Leieboeren vår flyttet nemlig ut i går så i august begynner vi oppussingen i første etasje. Litt tidlig enda å kjøpe mye nytt men det er jo lov å kikke :)

NIBs utfordring


Utfordringen går ut på å vise fram egne stilleben - til inspirasjon for andre. Vi er egentlig veldig fornøyde med badet vårt. Gult, varmt lys, levende lys og såpedispenser med småstein som matcher lysestaken (som selvfølgelig har fått lysegrønt lys for sesongen). Planten har merkelignok holdt seg like grønn, rund og fin alle de seks årene vi har bodd her :)
Speilet har min kjære rammet inn selv og IKEA bildet (som du kan skimte i speilbildet) ble demontert og satt i lik ramme.

Dette er vel ikke akkurat det beste eksempelet på inspirerende stilleben men jeg er til tider veldig glad i Rema 1000s "det enkle er ofte det beste" :) Dessuten er det ikke nødvendigvis veldig mange som blogger noe fra badet sitt i en slik utfordring! Så få litt stæsj inn på badene deres og fjern tannbørstene (jeg har ikke stylet noe ekstra for bildet sin del, men levende blomster er jo like fint på badet som andre steder i huset)!

Jeg har bestilt store nummerskiltbokstaver til huset som sannsynligvis kommer denne uka. Gleder meg, og håper det blir fint! Bilde kommer selvfølgelig :)

fredag 4. juni 2010

Velkommen-skilt og sånn...

Mannen min kjøpte seg rulleski i går. Det var greit nok det, men jeg kom vel med en kommentar som kunne tolkes som at det var en litt unødvendig ting å kjøpe (kjenner jeg meg selv og mitt forhold til sportsutsyr rett). Da kom det kjapt fra min kjære "Du kjøper jo velkommen-skilt hver uke". Han tenkte på den siste lille dilletingen som ble med hjem fra Sandefjord i helga. Et skilt med en tekst jeg bare har et sted i huset fra før...  Men et velkommen-skilt er det slettes ikke!
Er det i grunnen noe galt med velkommen-skilt? Han liker jo også godt å få besøk og da er det vel hyggelig med en velkomsthilsen? Storebror er også VELDIG glad i å få besøk, så da passer det vel fint med et lite skilt over lekestua også, ikke sant?
Jeg skal ærlig innrømme at det står velkommen mer enn et sted men en  god ting kan vel ikke sies for ofte?? :)

Så - hvis noen er i nabolaget (les: Solbakken, Arendal) så: VELKOMMEN!!!

Farris Bad

Verandaen vår :)
Glemte helt å ta bilder, men vi hadde en SUPER jentetur dit :) Bare koste oss i spaområdet og med nydelig mat!
Vi skal definitivt tilbake :) Tusen takk, jenter!!