torsdag 10. juni 2010

I`m happy, I`m feeling glad...Bokstav-nummerskiltet er ferdig og jeg er veldig fornøyd! Gubben må bare finne noe festeanordning og så kommer de på veggen. Håper det blir like fint som jeg har sett for meg!
Bildene er av noe av det som fikk lov til å bli med hjem fra Home & Cottage. En søt liten benk (som faktisk LUKTER gammelt :) og flettekurven som skal brukes til ungenes uteleker.

Håper dere får en fin dag!

4 kommentarer:

annicken_j sa...

Oi takk for rask og god forklaring da!!!! :) Jeg tror jeg fikk med meg hvordan, nå gjenstår bare å prøve :D Ha en fin dag

Cecilia sa...

Så flotte bilder. Likte benken din og kurven. Så lurt å bruke den til uteleker. Jeg har også noen kurver ute med diverse sommerleker i men de er ikke like flotte som denne.

Jeg hadde jo egentlig tenkt å kjøpe denne kurven jeg også, men endte til slutt opp med en dobbelt så stor.. hihi

Ha en strålende helg!!!
Klem

Elin sa...

Hei:)
Første gang jeg er innom bloggen din:) Men jeg kommer helt sikkert igjen..legger deg til i min bloggliste på min blogg om det er ok? :)
Kjempe fin den benken:)

Ha en finfin dag:)

Klem Ea

C ♥ sa...

Herlig! Grattis med nye ting til hagen.

Fliser ja.. Det kan jeg dessverre ikke tipse om foreløpig. DET ER FOR MYE Å VELGE MELLOM!!!!

Synes bloggen din ble fin jeg. Men vet hvordan det er og man blir jo aldri helt fornøyd. Jeg tror jeg satt i tilsammen 5 timer for å få den slik den er nå, og er fremdeles litt plukk jeg er misfornøyd med. hehe

klem C

Legg inn en kommentar