onsdag 1. september 2010

Loppefunn

Jeg tok med meg arbeidsbilen (kassebilen) til min kjære og dro på loppemarked uten barna. Det jeg egentlig så etter var et salongbord men i stedet kom jeg hjem med noen andre skatter.
Loppene står foreløbig i garasjen (der jeg holder på å male lister) men hvis de kommer inn i huset kommer det nye og bedre bilder. Jeg vet ikke hvor kommoden eller det lille bordet skal stå, så jeg drøyer dermed litt med å male dem (i tilfelle det ikke er plass i huset). Et gammelt melkespann og en lysestake fikk også bli med hjem.
Er det forresten noen som har erfaring med å spraye store møbler? Jeg sprayet forsåvidt sengegavlen og nattbordene våre for noen år siden med bra resultat og vurderer å gjøre det med det lakkede bordet også. 
Denne søte skålen kjøpte jeg på auksjonen. Den er 100 år gammel og ble visst brukt som visittkortskål(!). Hos oss blir den nok heller brukt til sjokolade :)

4 kommentarer:

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Kommoden var NYDELIG!
Håper du finner plass til den. Hvis ikke kan du hive den i kassebilden og komme hit med den! ;)

Klem

Frihet sa...

Så mye flott!!! Gleder meg til å se ferdig resultat.

Unknown sa...

Lekker kommode!
Er ikke alltid lett det der med loppemarked, man kjøper før man egentlig vet om man har plass:)
Blir sikkert kjempefine når de er malt...

Klem Line

Hanne Mette sa...

Grattis med loppekupp! Jeg hadde besøk hele helgen og gikk glipp av moroa . Regner med det var mye folk. Så etter deg på Pollen på lørdag da. ;)

Legg inn en kommentar