fredag 3. september 2010

God helg!

Nå er permisjonen min over!! Lillesøster har allerede begynt i barnehagen, noe som går veldig fint, og nå skal jeg begynne på jobb igjen. Jeg har knapt vært på jobb etter jula 2008 så det begynner å bli en stund siden. Jeg jobber nattevakter på et sykehjem og det har visst ikke skjedd så mye nytt der. Jeg har fått ei ny jeg skal jobbe sammen med så det blir spennende. Det blir sikkert greit å komme i gang igjen, men jeg føler egentlig at dette bildet av en veldig uønsket gjest som kom på besøk på onsdag (selvfølgelig da mannen ikke var hjemme) passet litt til dette innlegget... Iallfall siden jeg begynner rett på jobbehelg :)
Jeg håper dere får en kjempefin helg! Jeg skal kose meg så godt jeg kan og i morgen har jeg planlagt smågodt som niste ;)
Beklager til alle dere som er enda reddere for edderkopper enn meg...

4 kommentarer:

SjarmogKaos sa...

Kjenner godt den følelsen når en har vært hjemme og kost seg lenge med barn og hjem - da er det tungt å komme igang igjen. Men vips så er hverdagen tilbake for fullt! Tusen takk for koselig kommentar om soverommet mitt - setter veldig pris på det!♥ Ha en fin helg!Klem Cecilie

Unknown sa...

Usj, den var STOR! Vi har og noen slike på besøk, men ikke så store:) Jeg er ikke redd de, men syns det er litt ekkelt når de er inni huset, kunne godt holdt seg ute på terrassen:)

Blir nytt og begynne på jobb igjen etter lang permisjon, det skjønner jeg, men sikkert litt godt og:) Lykke til i alle fall!

Klem Line

Elin sa...

Å fy flate så diger å stygg den der var da:( Hadde løpt rett ut å blitt der jeg...livredd slike fæle kryp...æsj!!

Håper det gikk bra for deg på nattevakt da:)

Ønsker deg en ederkoppfri dag;)

Klem Ea

Vivian sa...

Fy søren for en ekkel gjest!!! Jeg hadde også en, og jeg grep kamera for p få bevise til mannen.. Men jeg var så redd at jeg skalv, og bildet ble bare noe dos:) hihi

Legg inn en kommentar