torsdag 11. mars 2010

Spiseplassen vår og nye gardiner!

Jeg har blitt utfordret av min tidligere kollega og klassevenninne, C♥ og selvfølgelig norske interiørblogger til å vise fram spiseplassen vår. Here it is :)
Bordet og stolene er  i samme møbelserie som vitrineskapene våre og alle de andre stuemøblene. Det heter City fra Talgö. Stolene er gode å sitte i for ryggen er ikke så rett som på mange andre stoler, og vi liker veldig godt krysset i ryggen - litt maritimt og litt koselig :)
Jeg burde vel dekket et koselig bord når jeg først skulle ta bilde av spiseplassen vår, men det får bli en annen gang.
Vi kjøpte to helt like bord, så vi har samme i spisestua som på kjøkkenet. Utrolig praktisk når man skal ha mange gjester, og vi har to ekstra plater til begge bordene. Da vi kjøpte huset vårt slo vi ned deler av veggen mellom stua og kjøkkenet og kledde overgangen med "råtne markspiste bjelker" som jeg liker å kalle dem. I tillegg laget vi den tidligerere døråpningen mye større. Man får mye mer romfølelse, men i tillegg så er det to adskilte spiseplasser.

Jeg har også kjøpt nye vårgardiner som jeg har klart å legge opp selv! Ikke det at det er noen voldsom stor bragd, men jeg har ikke tatt i en symaskin siden ungdomsskolen (og minimalt da også) så det var gøy å klare det. Jeg fikk låne en av ei god venninne også hjalp hun meg litt i gang. Legger ut bilder av høst/vintergardinene også så kan dere se forskjellen. Jeg synes det ble kjempefint å få lyse gardiner på plass igjen!
På kjøkkenet står symaskinen på plass allerede som dere ser :) Kom plutselig på at det er gøy med før/etter bilder.

Ellers så har vi vært på vinterferie på hytta, uten data og internett. Vi storkoste oss og feiret 5års bryllupsdag♥. Vi var på skiturer - Lillesøster satt i bæremeis på pappas rygg sammen med rastematen og Storebror satt på akebrett mens jeg hadde tauet rundt livet. Det fungerte utmerket! Jeg kan jo absolutt ikke gå på ski, jeg liker det heller ikke, men jeg storkoste meg med familien på tur. (Det hjelper å ha med unger - da har man liksom en unnskyldning for ikke å gå så veldig langt).

Mens vi var bortreist hadde vår nydelige leieboer kjedet seg og funnet ut at han skulle måke terrassen og verandaen vår!! Å, så glade vi ble!! Så nå går turen snart til Plantasjen for å utvide stua til  uteplassen også!

2 kommentarer:

C ♥ sa...

Hei Marit.

Så hyggelig spiseplass dere har :)

Ja kjempe spennende med husbygging! Har fått kjøpt en tomt i Barbu og gleder oss stort!! Må holde tunga rett i munnen nå :)

Gratulerer med overstått 5 års bryllupsdag!! Fantastisk ♥

klem C♥

Vivian sa...

Gratulerer med 5 års bryllupsdag. (Vi hadde også 5 års bryllupsdag i sept):)

Du, takk for hyggelig kommentar hos meg!
Og for tips ang. vaskerom:) Skulle gjerne ha bygget de opp, men vi har valgt overskap heller. (Blir plass til mye rot der) og benkeplate over tørk og vaskemaskin,med vask ved siden av. Håper det blir bra.
Det er min mann og en rørlegger kompis som holder på... litt knoll og tott, men jeg håper de får det til:)

God natt!
Klem

Legg inn en kommentar