fredag 26. mars 2010

Fløy en liten blåfugl...

Min kjære, som er glassmester, valgte hvitt glass mellom kjøkkenbenken og overskapene. Da vi i fjor fikk kjøkkenet spraylakkert hvitt følte vi for å bryte opp litt med et eller annet. Da kom jeg over disse fuglene hos Panduro. Jeg har sett noe liknende hos Ekra & Voie as som b.l.a. er forhandler for Oksidé. (Ta gjerne en titt innom for å se eksempler på kjøkkenkolleksjonen deres.) Men mine fugler er altså bare stickers.
Brødboksen, knivholderen, lysestakene, lysene, serviettene og blomstene på kjøkkenet ble rosa (for å bryte opp litt, you know) i samme slengen. Det hadde nok mest å gjøre med at jeg akkurat hadde vært på ultralyd og funnet ut at det var en liten jentebaby i magen min :)
Voksduk på kjøkkenbordet hører med når det er to små i hus. Denne er fra Lola og kjøpt her. Fuglene ble tilfeldig med på kjøpet, og da kjøkkenklokka vår gikk i stykker og jeg så denne kvitrende saken på Åhlens  var valget enkelt :)
Litt tøft glass nedenfor, ikke sant??

1 kommentarer:

Cecilia sa...

Hei,
Så flott det ble med fuglene. Vi har også en plan om hvitt glass mellom kjøkkenbenken og skap. (Ikke bak komfyr.) Vet du tykkelsen på glassen som dere har brukt og er det herdet? Hvit foliert på bakside?
Kanskje din kjære kan gi oss noen tips?

Ja du de kubbelysene du hadde laget var kjempe flotte, tror nesten jeg må forsøke meg på den oppskriften en dag.

Ha en herlig påske.
Klem

Legg inn en kommentar