onsdag 3. mars 2010

Sol!

                        
For en nydelig tid! Jeg fornyer litt inne om dagen, men i dag har jeg bare lyst til å finne fram utemøblene og blomsterkrukkene og sette meg på verandaen. Bare synd at det ser slik ut der ute...
Det frister veldig å koke opp noen bøtter med vann og helle på og la min bedre (les:MYE BEDRE) halvdel ordne opp når han kommer hjem fra jobb, men jeg skal motstå fristelsen. Det blir heller til at jeg tar med Lillesøster på en lang tur i vogna etterpå.

Den søte puta er kjøpt her, for de av dere som lurer :) Matcher verandadøra...
                                 
                                 
                                 

2 kommentarer:

Vivian sa...

Hei.
Ja det er jammen nydelig med all solen. Det gir så mye energi!
hihi - vi har også så mye snø utenfor vinduene. Før snøen kom hadde jeg stoler på begge sider av huset, nå kan jeg ikke se noen av dem....
Vittig at du skriver om varmt vann - for det gjorde mannen min når han kom hjem i dag... Så nå har vi fått hakket vekk litt av isen utenfor døren. Så nå kan jeg også komme ut med vogna uten å måtte løfte den i to deler:)

Ha en fortsatt herlig kveld.
Klem

Anonym sa...

Hei Marit, Gratulerer med fin side:) Måtte jo gå inn på den fra pc`en nå - mobilinternett fra Treungen ga liksom ikke det rette inntrykket. Takk for en flott helg!

Tenkte at jeg kunne legge inn lag-det-selv-tipset som jeg nevnte til deg. Alt man trenger er et kubelys, en fin serviett, litt bakepapir og et strykehjern.

1. Fjern det innerste laget(det uten trykk) på servietten. Legg servietten rundt lyset med trykk-siden ut. Klipp til skjøtet slik at det kun overlappes med en halv centimeter.
2. Rull et stykke bakepapir stramt rundt lyset.
3. Stryk over matpapiret med strykehjernet. På den måten smeltes servietten inn i lyset.
4. Vær spesielt nøye i skjøtet slik at det blir en fin kant.
5. Vips - man har på få minutter fått et nytt og fancy kubelys som både ser eksklusivt ut og som ingen har maken til. Jeg pleier å klippe til kanten etter hvert som lyset brenner ned.

Klem fra Marianne:)

Legg inn en kommentar