fredag 28. januar 2011

Kjellerstue

Jeg har vist bilder av sofaen tidligere men de var elendige. Her kommer derfor bilder av den nymalte sofaen som står i den nye kjellerstua vår. Som dere ser av duken o.l. er bildet noen uker gammelt men jeg løper lite rundt med kamera for tiden. Noen som vet hvor jeg har lagt det??

Bordet og sofaen er malt i Chi oljemaling glans 70. Enkelt å vaske og holde rent!
Har hatt en oppussingspause i romjula og litt ut i januar men nå er jeg i full gang igjen. Mannen føler nok for litt mer pause men han henger nå opp noen bilder o.l. for meg da :) Denne uka maler jeg to stoler og et bord men med oljemaling går det laaang tid. Dere får se etterhvert - tror det blir bra :)

5 kommentarer:

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Åh, så fint det ble! :)
Sofaen ble jo som ny!!

Mange helgeklemmer

Hasigamas mamma sa...

Så lys og fin de ble! Skulle svingt malekosten på et par prosjekter selv, men jeg er så dårlig i rygg og nakke, så når jeg er ferdig med jobb, fått ungene til sengs og fått ryddet bort ettermiddagens kaos, så er jeg helt skutt og ender opp rett ut på sofaen... men en vakker dag :)
Takk for hyggelig hilsen forresten! Jeg klarer heller ikke å legge igjen kommentarer hos alle alltid, det tar rett og slett for mye tid... men er jo hyggelig å få til noen ord i ny og ne :)
Ha ei super helg, Marit!
Klem
Lise

Unknown sa...

Så flott sofaen ble!
Er helt utrolig hva vi får til med maling altså, hihi... og det er jo alltid litt stas med gjenbruk, at man tenker at det bare kan fikses litt på, så blir det bra;)

Og badet deres! Wow, så flott det er!
Kult med dobbeldusj;)

Ha en herlig helg ♥

Klem Line

2ida sa...

Sist jeg så d lå d på høyre side av komfyren:)

Piulfen sa...

Så fin sofaen ble med maling :) Ønsker deg en god dag.

Legg inn en kommentar