mandag 3. januar 2011

Dobbeldusj :)

Godt nyttår!!! 2010 var et godt år her i huset men jeg håper 2011 blir litt roligere med enda flere late dager med barnekos o.l.
 Vi har fått familiedusj :) Da vi kom hjem fra hytta (uten innlagt vann) 2 timer før vi skulle være på nyttårsfest var det veldig praktisk å få alle inn i dusjen samtidig :) Dusjhodene er fra Mega Flis og gir litt regndusj-effekt. Veldig behagelig!
Blandebatteriene og sluket har vi kjøpt via rørleggeren. Det var mannens idé med denne typen sluk og jeg synes det ble veldig fint. Mosaikkflisene er fra Novosolo.no og er grå (ikke brune som de ser ut på bildet)
Glassmestermannen har montert et fastfelt og en dør med sandblåst glass inn til "dusjrommet". Kjempegreit og ingen lekkasje ut i resten av rommet!

Det som nå er vår dusj var hele leieboerens bad. Slik så det ut da vi kjøpte huset og i og med at vi "bare" skullle leie ut pusset vi ikke opp badet i det hele tatt da.

8 kommentarer:

Hanne Mette sa...

Akkurat sånn dusj drømmer jeg om også.
Utrolig greit! Lekre dører også.

Fjasevas Huset sa...

så fint det ble!!! wow bad må jeg si!!! Har sagt til mannen at jeg vil ha dobbeldusj neste gang vi skal ha nytt bad;) utrolig praktisk.

håper 2011 blir akkurat passe rolig for dere:)
Klem

2ida sa...

Så flott det ble Marit:)
Oppfordrer deg herved til en liten jente kveld så vi på jobb kan snoke litt i det lerkre hjemmet ditt...
God bedring!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Kjempefin! :))) Vi lagde dusj som er 100x100 (tror jeg.....) da vi pusset opp badet. Jeg ville ha god plass! ;) Og vi har samme type dusjgarnityr og sluk også! :D


Jeg har tatt meg den frihet i å legge deg til på OppussingsOnsdag - i hvert innlegg ligger det en linkdings som man kan linke til innlegget sitt. Jeg har bare brukt det forrige innlegget ditt, for der er det både før- og etterbilder. Det kommer med i morgen! :)

Håper dere får en fin uke!!

Merethe sa...

hei hei! For et fantastisk baderomsmøbel du har fått!! I flere år har jeg gått å lurt på å male spisestuemøblene mine hvite, men har ikke fått helt fred med å skulle ha alt hvitt. Når jeg så fargen på møbelet ditt sa det bare PLING og SÅNN farge vil vi ha! :) Jeg håper du kan fortelle meg hva den heter, da ville jeg blitt så glad! :)

Hilsen Merethe

Nina Eivindsen Hansen sa...

Årh så fiiint det ble!!! :)

Håper formen er bedre og at vi snart treffes!

Klem

Unknown sa...

så bra! liker den sluken.
vi skal pusse opp badet og ha lignende dusj-løsning, så dette var kjekt! :P

Marit sa...

Herlig dusj. Googlet insprerende bad og fant deg. Vi skal absolutt ha to dusjhoder. Flott :)

Legg inn en kommentar