mandag 8. november 2010

Spania ♥

Vi har hatt noen supre åtte dager i Torrevieja, Spania, tross forsinkelser både på vei ned og på vei hjem igjen. Været var kjempefint og hele 22 grader i sjøen! Jeg trodde det hadde begynt å bli relativt kaldt der men der tok jeg heldigvis feil! Ungene storkoste seg sammen med oss og ikke minst min kjæres foreldre. Stort sett så er det jo sånn på ferie at hvis barna koser seg så gjør de voksne det også :) Vi fikk også tatt en tur til Villajoyosa der vi bodde i 10 uker sammen rett etter vi giftet oss i 2005. Koselig å se huset "vårt" igjen og se at den koselige, gamle bydelen har fått nye malingstrøk og at resten av byen har blitt betydelig forskjønnet med utvidet strandpromenade og parker.
     
Jeg har vært litt effektiv også. I yndlingsbutikken min for barneklær i Spania (C&A) ble det handlet stort til jul. De jeg får penger av for å kjøpe noe til ungene kan bare komme med dem, for gavene er i boks :) Med disse klærne fra C&A og alt det andre som skulle bli med hjem innså vi at en supersized bag også var kjekt å ha. Det vi ikke tenkte på var at jeg var en bitteliten tur innom Ikea på vei til flyplassen og stappet en pappeske mellom setene. I tillegg til de to store koffertene og vogna var det ikke så mye plass igjen i bilen men min fantastiske mann klarte å lure den enorme bagen inn på et eller annet vis :)
Vi fikk også kledd opp de søte små så julekortbildene er i boks. Kalendergavene kom jeg også godt på vei med masse hårspenner, småleker og lignende.
Bildet er tatt før jeg fikk stilt whitebalance over på solskinn så her står den på kunstlys. Derfor ble fargene veldig merkelig men jeg likte det alikevel. Det ser nesten ut som at tulla koser seg i snøen :) Bildet er ikke redigert.

Ny mobilt bredbåndstick er i hus (halleluja!) men nå er jeg i skikkelig jobbe- og malemodus. Jeg har ligget på lading på stranda og det er nok av prosjekter som venter!

7 kommentarer:

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Velkommen hjem fra det som høres ut som en fantastisk ferie!! :) Vi skal reise i februar ig jeg gleder meg! ;)

Det blir spennende å se hva slags prosjekter du har på gang hjemme!

KLEM

Unknown sa...

Så deilig med en Spania tur på tiden av året:)
ørtes bare helt fantastisk ut!
Og så utrolig masse flotte klær dere har kjøpt til ungene:)

Ha en herlig dag!

Klem Line

Hverdagen vår sa...

velkommen hjem også heldige dere er som har vært i Villajoyosa vi er der med jobben (solgården)14 dager hver sommer, og der koser vi oss maks og for meg som digger sjokolade er det digg å sitte på hjørnecafen med sjokoladefondue med utsikt over havet, den sjokoladecafen som ligger i den nye "bydelen" der man tar rulletrappen opp-

Nå er det snart vinter og noen mnd til neste gang vi har beina på solgården

Klem fra Eli

Elin sa...

Velkommen hjem:)
Skikkelig fint bilde av nissejenta da:)

Å så mye fine klær som du har kjøpt da...så gøy...hihi:)

Ha en fin dag:)

Klem Ea

Hjemme hos meg sa...

Ååååå....Misunn misunn... Hadde gjort seg med noen dager i varmen nå :) Så fint bilde av den lille nissejenta :D

Du får prøve å kose deg her i Norgekulda da ;)

Klem Anette :)

Simones Country Home sa...

Hei på deg.
Åh ser ut som dere har hatt det supert da. ,o) Knallfint der nede, er mye der nede på racing. Er en fin bane like ved der.

Fine klær til ungene også.

Ha en fortsatt fin dag.

Klem Simone ;o)

Anonym sa...

The Nokia 5228 is such a good phone that has the price of a midrange phone and features of a high end phone.
Take photos from the top of a hill, or off the side of a yacht.
Of course, there are plenty of professionals who never attended a single class, so
it's up to you to decide what works best for your career.


my page ... dslr photography tips

Legg inn en kommentar