fredag 26. november 2010

Skrivepult -kjekt å ha!

Jeg kjøpte en skrivepult på Finn.no for et par uker siden. Jeg kan ikke si at jeg trengte en pult, men jeg synes denne rett og slett var fin :) På gjesterommet vårt må vi jo ha noen møbler og denne skal få hedersplassen. (Det er for tiden fullt av andre møbler så denne er plassert på vårt soverom enn så lenge).

Jeg er ikke noe flink til å lage album til ungene (Storebror blir fire år i feb, men jeg har bare foreviget det første året hans i album). Mye av grunnen er at det er så mye å rydde til og fra stuebordet når man scrapper. Jeg kan ikke ha rotet mitt fremme for ungene er så nysgjerrige og roter i det ved første anledning. Derfor tenkte jeg at det ville være genialt å bruke gjesterommet til scrapping o.l. Der kan jeg rote alt jeg vil og bare lukke døren etter meg :)

Det fulgte med en stol til pulten. Den har jeg planer om å trekke om og har derfor ikke malt enda. Er det noen som har erfaring med å trekke om stoler med nagler og kan gi meg noen tips. Jeg har aldri trekt om noen møbler men det lar seg vel gjøre selv for meg? Jeg ønsker meg et trekk som går i grått. Skal ta turen innom Stoff og Stil neste gang jeg er i Kristiansand.
Dette er bare et bilde av skrivebordet før jeg malte det. Egentlig hadde jeg ingen planer om å male men da jeg så det hadde jeg ikke noe valg. Det var malt så utrolig stygt og skjollete, og fargen var veldig merkelig.
Tusen takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger jeg får, og velkommen til nye følgere! Det er utrolig koselig. Jeg føler for å beklage på grunn av det første bildet av smalahove og fjerner det fra bloggen. Synes nemlig selv det er forferdelig selv også.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelig pult!
Og jeg syns stolen var flott og, er det den du skal male og trekke om? Syns den var så fin jeg:)
Så deilig og ha en slik pult på gjesterommet, kjenner til den der med alt rotet når det ligger fremme:)

Ha en herlig helg ♥

Klem Line
PS: Nesten litt fint at du fjærnet smalahove, det var så ekkelt, tjihi:)

Piulfen sa...

Å så heldig du var so fant dette fine bordet:)

Elin sa...

Nydelig pult:)
Finn.no er en fin ting altså:)

Ha en fin dag:)

Klem Ea

Legg inn en kommentar