mandag 22. november 2010

Saudehaude

Et bilde sier vel mer enn 1000 ord... Og her kommer ikke lukta frem engang...
 Det var rimelig spesielt å få et halvt hode på tallerkenen. Øye, tannkjøtt, øregang, nesebor... Sett bort i fra alt det så var det faktisk overraskende fint kjøtt helt uten fett. Øyet var riktignok kun fett, men jeg var på sporty humør så det gikk ned det også. Mjølbollene, som egentlig var vaffelrøre uten sukker kokt i sauekraft, smakte også godt. Vi var 20 til middag, på dataen snurret serien "Sauen Shaun" og før vi spiste sang vi for maten. Bæ, bæ lille lam...

Veldig gøy å ha smakt så takk til Stadts store sønn, Åsmund med frue.

7 kommentarer:

Morten sa...

Du blir hva du spiser

Elin sa...

Å fysj...æsj for noen fæle bilder da...hehe:) Nei dette hadde nok ikke funnet veien inn i min munn...hihi:) Men jeg må si du er veldig sporty som spiste dette!!!:)

Ha en brekende fin dag;)

Klem Ea

Nina Eivindsen Hansen sa...

urk.. er heller mer begeistret for pitapizaene mine ;)
Tøffingen!

Unknown sa...

Hjelpes meg!
Skjønner ikke at du turte smake jeg:)
Det ser jo helt forferdelig ut, tjihi...
Men... det er mange som liker det, jeg kommer nok aldri til og smake:)

Klem Line

Marit ♥♥♥ sa...

Morten, broder´n, er hyggelig som alltid :) Tusen takk for at du passet mine søte små så jeg kunne gå i middagsselskap :)

Anonym sa...

Pinnekjøtt er fortsatt favorittmat og favorittsauedelen min...:) Tenk at et så godt dyr ser så fælt ut når det er kokt. Men uansett: Tøft gjort og gøy gjort! Tante Marianne

Irene sa...

hadde ikke greid å smake jeg, kjøtt er kjøtt, å veldig bra å bruke hele dyret, men å skrape det slik av hode, hadde ikke jeg greid å i allefall ikke øye.

tøff du

Legg inn en kommentar