torsdag 12. august 2010

Min lille oase


Velkommen inn på soverommet vårt! Vi flyttet for noen uker siden og vi trives godt i 1. etg.
Sengeteppet kom i hus for noen dager siden og ble kjøpt her.
To veggord er bestilt hos Roka Design som Hilde skal lage. Et skal over senga og et ved siden av vinduet! Wallstickers må til her også :)
Jeg hadde lyst på en gammel vindusramme med speil i. Jeg fridde til min mann som sa han hadde kjøpt en for lenge siden som han hadde stående på jobb. Han hadde ikke tatt den med hjem for den var ikke skrapet og malt enda - men takk og lov for at jeg fikk den hjem før den ble det! Den er jo superfin sånn som den er!! Speil er bestilt -så får vi se når det kommer :)
Jeg dro til Skeidar og fikk med med dette supersøte helfigurspeilet hjem. TUSEN TAKK for tips til Dahlinda og dere andre!
Garderobeskapet også her er gardiner i takskinner med kurvsystem bak. Det fungerer helt utmerket! (Bare husk å ha nok lengder slik at det alltid er en åpning i nærheten!)
Stigen ble forvist til kroken bak døra da speilet kom i hus :)
Eletriker er ikke bestilt enda, så lenge leve skøyteledninger og andre snubletråder!

Hverken døra eller vinduet er listet enda. Gardiner, gardinstang og rullegardin er handlet inn men vinduet skal byttes. Det er derfor ikke vits i å liste eller henge opp noe der før om ca. 3 uker når det nye kommer på plass. Men det er jo ingen grunn til at døra ikke kan listes -er det det mannen min??
Kremt! Det var det med realitetsblogging som er så populært for tiden, da. Her ser dere døra inn til soverommet vårt via et hull i ytterveggen. Da skjønner dere kanskje hvorfor det er mitt lille fristed og oase i alt kaoset...??

2 kommentarer:

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Nydelig soverom! :)
Det gamle vinduet på veggen var heeeeeelt nydelig. Så flott at det ble helfigursspeil på deg.

Mange klemmer

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Så fint soverommet ditt ble da. Likte godt det gamle vinduet på veggen. ;o)

Koselig blogg har du å. ;o)

Ha en fortsatt fin dag.

Klem Simone ;o)

Legg inn en kommentar