fredag 6. august 2010

Gardiner, puh!

Da var gardinene på plass! De grønne kjøpte Storebror og jeg på Kid i går. De var ferdigsydd i riktig høyde. Enkelt og greit :)
Da vi hadde dette rommet som vårt soverom hadde vi skyvedører av speil langs den ene veggen. Ungene bare klemte fingrene i dem, så da det skulle bli et barnerom forsvant speildørene. Vi tenkte det ville være lunt og koselig med gardiner for å skjule innredningen i stedet.
Siden jeg ville feste gardinene i takskinner måtte de kjøpes på Princess (de har 230 cm som standard høyde). Jeg fant ingen gardiner med rynkebåd der som jeg likte, hverken ensfarget eller mønstrete. Etter mye frem og tilbake fant jeg ut at jeg skulle kjøpe Diaz med maljer. Jeg visste at det kom til å se litt rart ut med ubrukte maljer så jeg lette derfor i x antall butikker etter en tøyslange jeg kunne kveile inn og ut gjennom hullene. Det er jo tross alt et jungelrom. Jeg kom bare hjem med noen plastslanger (men til info så har Ikea en som sikkert hadde passet fint).

 Men da jeg festet gardinene med klyper i toppen ble det så langt mellomrom opp til taket. Det var rett og slett stygt. Dermed bar det igjen til butikken for å kjøpe rynkebånd. Det var selvfølgelig ikke plass til å sy det på over maljene så jeg klippet dem av! Da ble det fint i toppen, men gardinene ble da altfor korte. De måtte derfor legges ned og midt i all rakningen og syingen i går kveld og i dag lurte jeg veldig på hvorfor i all verden jeg hadde kjøpt ferdigsydde gardiner...

1 kommentarer:

Villevinkel sa...

fant bloggen din i bloggrullen på NIB. Kjempeflott blogg du har!!! Fin hus og mye annet fint her!! Ser du har laget smoothie-is du også:-) Sundt og godt!!

Ha en fin helg

Klem fra Elin

Legg inn en kommentar