Nå er det slutt med ferie for denne gang. Vi har hatt tre koselige uker sammen alle fire. En uke i den nye campingvogna vår i sommerbyen Stavern. Det var stas for store og små, så det frister til gjentakelse. Sinklykt, pynteputer, lavendel og lilla polkadotter preget den turen. Det ble riktig så hjemmekoselig :)
 En uke som egentig var satt av til overnattingsturer i båten, men som værgudene kansellerte. Det ble i stedet tre dagers barselbesøk i Oslo og diverse småturer i Arendal. Siste uka ble tilbragt på hytta i Treungen før vi fikk med oss noen kjempegode konserter, bla. Jarle Bernhoft og Kaizers Orchestra.
 Soldagene har vi vært gode til å utnytte for fullt, uten et friminutt til interiørbilder :) Derfor vises sommerblomstene med duskregn på. Jordbærbedet til venstre har jeg omgjort til vanlig bed. Jordbær er visst ikke min sterkeste side. Tulipanene i sinkbalja er avblomstret og sommerblomstrer pryder opp nå.

Håper alle dere også har hatt en fin sommer med familie og gode venner.

3 kommentarer:

Roka Design sa...

God morgen:)

Flotte bilder, kjekt å høre at dere har hatt en fin ferie:)

Ha en fin uke:)
Klem Kari

Nina sa...

Koselige bilder!

Ferien har gått som en vind, men ser ut til at du har fått utnyttet den til tross for at været ikke alltid har vært med oss:)

Sees til onsdag;)

Unknown sa...

Høres ut som dere har hatt supre sommerdager ♥
Det har vi og, koset oss...
MEn nå er vi veldig klare for hverdagen igjen, i allefall jeg;) Mine ungdommer snur jo døgnet totalt, blir bra og komme i gang med skole og trening igjen nå;))

Klem Line

Legg inn en kommentar