torsdag 3. november 2011

Tubeskjerf

Jeg nevnte tidligere at jeg er i produksjonsmodus og hobbyhumør for tiden. Oppussingsprosjektene står fortsatt stablet i garasjen. Jeg fikk nettopp en kommode av ei venninne som ble plassert i garasjekøen men nå er det håndarbeid for alle pengene :)
Jeg har laget en del forskjellig småting til julemessa i kirka vår, bilder av det kommer etterhvert. Men i natt strikket jeg et tubeskjerf ferdig. Jeg skulle egentlig ha et stripete skjerf strikket på små pinner men da jeg begynte på det på nattevakt på lørdag var ikke tålmodigheten så stor. Pinne 3,5 ble derfor raskt byttet ut med pinne 10 og dermed gikk det unna. Rillestrikk, også la jeg opp ca. 50 masker med godt og mykt Senjagarn. I går ble jeg ferdig med en runde og jeg syntes igrunnen det var nok når jeg strikket med så store pinner.

Jeg brukte rett under to garnnøster så dette er en genial ting å selge på julemessa. Billig å produsere og populært å få solgt :)

1 kommentarer:

Nina Eivindsen Hansen sa...

Så fint det ble! Populære er de iallefall! Mange slike skjerf ute i butikkene nå, så det blir nok solgt før du får sukk for deg;)

Legg inn en kommentar