torsdag 3. november 2011

Tubeskjerf

Jeg nevnte tidligere at jeg er i produksjonsmodus og hobbyhumør for tiden. Oppussingsprosjektene står fortsatt stablet i garasjen. Jeg fikk nettopp en kommode av ei venninne som ble plassert i garasjekøen men nå er det håndarbeid for alle pengene :)
Jeg har laget en del forskjellig småting til julemessa i kirka vår, bilder av det kommer etterhvert. Men i natt strikket jeg et tubeskjerf ferdig. Jeg skulle egentlig ha et stripete skjerf strikket på små pinner men da jeg begynte på det på nattevakt på lørdag var ikke tålmodigheten så stor. Pinne 3,5 ble derfor raskt byttet ut med pinne 10 og dermed gikk det unna. Rillestrikk, også la jeg opp ca. 50 masker med godt og mykt Senjagarn. I går ble jeg ferdig med en runde og jeg syntes igrunnen det var nok når jeg strikket med så store pinner.

Jeg brukte rett under to garnnøster så dette er en genial ting å selge på julemessa. Billig å produsere og populært å få solgt :)

3 kommentarer:

Nina Eivindsen Hansen sa...

Så fint det ble! Populære er de iallefall! Mange slike skjerf ute i butikkene nå, så det blir nok solgt før du får sukk for deg;)

beattiefabozzi sa...

How to Get to Casino at Borgata by Bus or Train - Dr.MCD
There are some basic steps to take 나주 출장마사지 to get to 양주 출장샵 Borgata by Bus or Train 정읍 출장안마 from the following: Bus or train ride 군산 출장샵 from Atlantic City to Atlantic City. 포항 출장안마

Unknown sa...

check out the post right here sex chair,dog dildo,sex toys,wholesale dildo,cheap sex toys,vibrators,japanese sex dolls,dog dildo,cheap sex toys sites

Legg inn en kommentar