fredag 28. oktober 2011

Vaskerom

Jeg har mye energi til tider, det skal jeg innrømme, men disse to maskinene er uten tvil de som jobber mest her i hjemmet. 


Vaskerommet vårt ble total-renovert i 2006. Før-bilder får dere ikke se for de er så forferdelige. Mugg på murvegger og gulvbelegg som hadde løsnet mange steder. 

Nå har vi begge maskinene i perfekt høyde. Skapene er kjøkkeninnredning fra Sigdal kjøkken som tåler fuktige omgivelser og benkplaten er bestilt hos en plateskredder siden vi ville ha den på 65cm og ikke 60 som er standard.

Dette rommet er forresten det vi har lagt mest penger i av alle rommene i huset. Det koster med fagfolk!
Først måtte alt det gamle rives, rør, ledninger o.l. av de respektive håndverkerne  Deretter ble gulvet fjernet, nye rør lagt og nytt gulv støpt.Så bygde snekkeren et nytt rom, lektet ut fra alle veggene, inni det gamle vaskerommet. Varmekabler ble lagt og gulvet støpt på nytt. Vinduet ble byttet og ny varmtvannstank innstallert. Nå er det iallfall mugg- og astmasikkert :) 

Sikring av barn i bil er en av fanesakene mine, men her om dagen fikk min kjære lurt ungene med på å kjøre en tur i gata i Kadetten han disponerer. De storkoste seg! Skjønner ikke hva som er så gøy med en bråkete, gammel bil... :)
GOD HELG!!!

2 kommentarer:

Elin sa...

Ja er det en ting jeg savner så er det vaskerom, så jeg syns du er super heldig som har det;)

Ja sikring av barn i bil er super viktig!!

Ønsker deg en fin fredag:)

Klemmer Ea

Unknown sa...

Tipper det var vel anvendte penger;)
Så deilig og ha et skikkelig vaskerom!!
Kjekt og ha de i riktig høyde;)

Ha en fin helg;)

Klem Line

Legg inn en kommentar