onsdag 11. mai 2011

Terrasse

Etter at vi satt inn balkongdør i 1.etg har vi savnet noe annet på utsiden av døra enn bare gress. Vi har også lenge savnet et sted å ha møblene for jeg synes det er tungvindt å flytte rundt på dem når vi klipper gresset.
En steinplatting var planen, belagt med lyse Oppdalskifer som vi har ved inngangen vår (vedklikeholdsfritt er yndlingsordet mitt). Jeg skal helst ha ting gjort i går og i og med at varmen allerede har kommet til Arendal ville jeg ikke vente med å ta den i bruk. Skal man ha skifer skal det mye forarbeid til! Noen kameler ble dermed svelget og treterrasse ble bestemt. Jeg sa da til min kjære at den måtte være ferdig innen en uke, for da skulle vi ha innvielsesfest. Det gikk veldig fint!!
(Se bort i fra at jeg hageslangen ligger der for vannsprederen var på da jeg tok bilder. Den lange planken i bakgrunnen var så tung at jeg ikke klarte å hive den på tilhengeren sammen med de andre plankene).
Deadline er kjekt - enten det er en bursdag du skal ha ting klart til e.l. Tror jeg kommer til å invitere til flere grillfester i sommer - kanskje vi skal ha en i boden også??

3 kommentarer:

Piulfen sa...

Utrolig flott og stor uteplass du her fått. er jo kjempe fint med planketrerasse.
Håper dere får mange fine stunde rpå terrassen :)

Unknown sa...

Så fin uteplass dere har fått dere;)
Her er det jo supert med grillparty's ♥
Stor og fin platting, det er deilig det;)

Ha en fin dag!

Klem Line

starsathome sa...

så koselig altså,nydelig den hvite kurvstolen=)
klem karin

Legg inn en kommentar