fredag 22. april 2011

Tripp, trapp, (no more) tresko

Mens jeg pusset opp stuebordet, og dermed hadde gjort gjesterommet om til maleverksted, fikk jeg endelig gitt TrippTrapp-stolene også noen strøk maling. Det var på tide, mildt sagt. Jeg har tenkt på det i årevis og det er utrolig deilig når jeg kan krysse av slike prosjekter på lista!
 Begge stolene våre er ca. 25 år gamle og bar veldig preg av det. Slitte furumøbler kan ha sin sjarm men disse hadde ikke det... Før-bildet har forsvunnet fra dataen, men kjøkkenbordet har blitt koseligere nå iallfall!

Jeg feiret bursdagen min med skikkelig feminin jentefest. Rosa cupcakes måtte derfor til. Vi spiste mange, men det ble mange til overs også. De ble derfor plassert på et etasjefat til pynt. Etter at lillesøster har vært borti med pekefingeren sin er det bare nok til en etasje igjen, men de står enn så lenge :)

2 kommentarer:

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Så fine tripp-trappene er blitt! :) Flinkis!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så nydelige cupcakes! :)

Og hurra for malte stoler! Jeg malte et bruktkjøp i fjor, og er kjempefornøyd!

Jeg har forresten stjålet et bilde av terrassen din i kveldens innlegg, fikk spørsmål om fargen på trappa vår og da jeg googlet den kom ditt terrasseinnlegg opp. ;) Det er linket til deg, men si fra om det ikke er greit!

Ha en fin uke!!

Vibeke :)

Legg inn en kommentar