mandag 11. april 2011

Fevennen

Nå er jeg blitt kjendis, gitt. For et par mnd siden fikk jeg en mail med forespørsel om jeg kunne dele noen DIY-tips med  Fædrelandsvennens lesere og fredag før vi dro på ferie ringte de for å intervjue meg. I tirsdagens boligavis var drivvedstigen min med, og i dag ble artikkelen publisert på nettavisen deres. Her er linken for de av dere som er interessert.


Vi har ladet batterier og alt som lades kan på ferie. Storebror ble igjen på Gran Canaria sammen med foreldrene mine og de kommer hjem senere i uka. Det virker som at lilesøster synes det er mer enn greit nok å få full oppmerksomhet fra begge foreldrene i noen dager. Det har hun knapt fått før, storebror er jo alltid til stede :) Han storkoser seg forresten, jeg ringer og får daglig oppdateringer.

 Puerto de Mogan - en av verdens koseligste byer :)
Under er prinsesse Vil-ikke-stille-opp-på-bilde. Skatten vår :)
Etter at vi kom hjem har vi stort sett tilbragt tiden i hagen. Klippet hekk, kastet ball, feid, vasket hus og lekt i lekestua. Jeg elsker vår!!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Så gøy og bli kjendis;))
Den stigen er jo bare råfin, for ikke og snakke om den flotte vasken deres... du er råflink ♥
Herlig med en liten ferie da, og det så deilig ut og kunne gå md kjole;)) Slikt prinsesse-vilikke-bilder har vi endel av og, og det er merkelig nok i samme alder som deres prinsesse, hihi...

Klem Line

Nina Eivindsen Hansen sa...

UUUUUH! Kjendis jo:D! Fin artikkel! Og hæææærlig bilde av lillesøster! :)
I år (siden snøen endelig er borte) skal jeg lage min egen stige jeg og, men noe speiderteknikk har jeg ikke.. kanskje jeg kan gå i opplæring :))) Natt til torsdag kansi:)
Sees snart! Klem

Mamsens hus sa...

Så flott dere har det på badet. :)
Ha en fin dag!

Veronica sa...

Gøy å lese om skapet på badet ditt i fedrelandsvennen i dag. Såutrolig stilig.
Ha en herlig dag.
klem

Legg inn en kommentar