mandag 7. mars 2011

Mmmm...

I går kom mannen hjem etter 11/2 uke med ski på beina i alpene.Det var godt å få ham hjem igjen, og da stod fastelavensbollene klare. En gang i året er det fastelavens og jeg kan ikke huske et år jeg ikke har spist bolle denne dagen.

Bildet har jeg lånt fra google
De ble dessverre spist opp før jeg fikk tatt bilde, men jeg serverer dem som mamma gjorde; med vanlig krem, hjemmelaget jordbærsyltetøy og melisdryss. Nam :)
Storebror lagde fastelavensris i barnehagen. De skulle ha med bjørkegrener selv, og jeg var på kvistjakt med livet som innsats. Enorme brøytekanter gjorde det nesten umulig å komme i nærheten av ethvert bjørketre, så da jeg klarte å hoppe opp og få tak i to kvister sa jeg meg fornøyd... Storebror var også fornøyd for han hadde den største kvisten av alle i barnehagen :)
Da jeg skulle lage min egen endte jeg derfor opp på Mester Grønn... Nå har de grønne bladene sprunget ut og jammen kommer det ikke nydelige, hvite blomster på også.
Lillesøster kom også hjem med en søt fastelavensris som hun sier på tro og ære at hun har laget selv :) De voksne har ikke hjulpet til :)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hihi, søte barn og søte ris ♥ Ingen hjelp med lagingen og verdens største kvister - LYKKE;)

Ha en fin mandag!

Klem Line

Anonym sa...

... Og tante Marianne er også superfornøyd med sin blomstrende, pastellfargede fastelavenris! Helt nydelig laget - og et skikkelig vårtegn;)

Boller ble til vaniljekremfyllt kringle hos oss... Kanskje man blir mer glad i fastelavensboller når man har barn?;) Gleder meg kjempemye til vi sees. En hel uke med familie, sol og ferie skal bli herlig. Stor klem fra meg til deg

Legg inn en kommentar