søndag 20. mars 2011

Husnummer

 Nib ber oss om å vise våre bokstaver til inspirasjon til andre. Jeg har laget et innlegg her om alle bokstavene og ordene vi har i og utenfor huset vårt, selv om det har kommet flere wallstickers o.l. siden da...
Det som skiller seg mest ut fra vårt hjem og de mange andre bokstav-bombanderte hjem er vel husnummeret vårt. Jeg er knallfornøyd og får nesten ukentlig komplimenter for det :) Så dette er dermed mitt bidrag til inspirasjon til andre :) Vil du se flere bilder så kan du se på dette innlegget.
Dette skapet fra Møbleringen som heter Paris (hvis ikke jeg husker feil) ble vi enige om å kjøpe for å bryte høyden litt i kjellerstua siden vi foreløbig bare har lave møbler. Linken til nettsiden jeg hadde lagret virker ikke lenger og når jeg søker finnes det ikke lenger. Kjipt!! Dermed får vi klare oss litt til uten skap. (Har foreløbig ikke så mye å fylle i det så det går med andre ord greit i en stund til. Stua er bare litt tom...) Tar gjerne imot tips om liknende skap!

I helga var vi tilbake på Kragerø Spa og storkoste oss. Skalldyrsbuffet, dødehavsleire, peeling, massasje, kjæresten og gode venner oppsummerer det meste :)

Verdens mest rotete innlegg, men sånn er det når tiden flyr og jeg ikke orker å lage flere innlegg enn ett i kveld... Beklager!

11 kommentarer:

Hanne Mette sa...

De husnummerene er så stilige. Skulle gjerne htt sånne jeg også men hundreogfemtitre blir litt i lengste laget på veggen her. ;)

Spa-helg...misunnelig... Jeg har hatt alenemorhelg med diarebarn. jeeey....

EKTE INTERIØR sa...

Jeg synes du har det kjempestilig utenfor huset ditt. Ikke bare husnummeret men også det eksotiske lille treet med frukter (?) oliventreet og det andre. Veldig innbydende!

eventyrLise sa...

Så gøy med bokstaver til husnummer. Hvor har du funnet bokstaver til det?

Ha en fin mandag

ELLEMELL sa...

Det var rett og slett utrolig stilig!
og garantert noe jeg kommer til og ta med meg videre.. om jeg en gang får et hus med husnummer under 20:)

fant deg hos nib, men titter litt mer rundt her inne hos deg nå!
klem ellemell

Høytrykk sa...

Fant deg via bilde av husnummeret på NIB. Veldig stilig! Det er første gang jeg har sett noen som har gjort det slik, og jeg likte det veldig godt!

ML sa...

Fant deg også hos NIB, og falt pladask for denne ideèn! Aldri sett det før, og en utrolig gøy vri!
Ha en finfin torsdag!

Romantiske Stinemor sa...

Nydelig blogg:-)legger meg til som følger!klem Stinemor...

Anonym sa...

Stilig husnummer!
For lignende skap, sjekk home and cottage. Fåes i hvitt og sort. Det har ikke skuffer, men det er helt lekkert, har i sort selv :)
SH

designhund sa...

det er det kuleste husnummeret jeg har sett!
supersupert, takk for tips!!
klem fra Tone

Marit ♥♥♥ sa...

Takk for tips, SH!!

Susanna sa...

Hei mammaLise, du kan bestille bokstavene og ordene laget av tre fra www.koskosdeg.no)! De har også en flott instagram #koskosdeg <3

Legg inn en kommentar