tirsdag 22. februar 2011

Til gjestene som aldri vil gå :)

Tidligere hadde vi et gjesterom i 1. etg. med en sovesofa på. For å komme dit måtte man gå gjennom en bod. Jeg kan godt ha det ryddig på spisebordet o.l. men i bodene mine synes jeg det er praktisk med lukkede dører for å si det sånn. Den ble derfor fjernet.
Gardiner, puter og bilder gikk i turkis (som jeg likte godt for 7 år siden). I og med at dette er et rom som sjeldent brukes ble det de samme gardinene o.l. som kom opp selv om rommet ble nytt og jeg egentlig ønsket meg en annen farge.
Bildet er fra Ikea. Senga er fra Jysk og pulten og stolen er fra finn.no
Ellers har rommet blitt større, taket er malt, nye lister, gulvet er skiftet fra vanlig eikeparkett til hvitpigmentert og veggene har fått panel i stedet for tapet som var malt altfor mange ganger.
Siden jeg mistet en bod måtte jeg ty til et stort skap til alt rotet :) Dette er fra Ikea og har verdens minste knotter. De ble dermed byttet ut med nye fra Åhlens i går.
Nå har jeg nettopp sendt inn en bestilling hos Hilde Heimdal og venter på at fruene skal begynne. En god tirsdagskveld med andre ord :)

1 kommentarer:

Hasigamas mamma sa...

Lyst og deilig gjesterom! Trenger ikke å kjøpe nytt for å få det fint, nei! Praktisk med roteskap; jeg elsker å ha ting jeg kan gjemme rotet i!
Måtte flire litt av "bjørkestammen" din under her.... tror du får ta sagen i egen hånd ;) Tror det blir kjempekult med en bjørkestamme der!
Klem
Lise

Legg inn en kommentar