onsdag 22. juni 2011

Solbrillestativ :)

For de spesielt interesserte; her er linken til artikkelen i Fædrelandsvennen i går.
 Er du som oss? Trenger du nye solbriller hver sesong og gjerne til hver sydentur også? Vi har en salig blanding av dyre og billige solbriller og fram til nå har vi hatt noen her og noen der. Jeg har vært på utkikk etter solbrillestativ en liten stund, men har ikke funnet noe fint. Mannen har sagt at han kan lage et (i glass, selvfølgelig) og selv om jeg da ville fått dem i høyden og ikke bredden sa jeg neitakk. Det kan bli nok støvete glass i et hus!
Men i forrige uke ryddet jeg og fant det ene paret etter det andre. For å ha dem tilgjengelige i gangen og i system lagde jeg rett og slett et oppheng på null komma niks.
 En øyeskrue, litt hvitt tau og så var det bare å henge opp :) Enklere blir det ikke. En "ulempe" skal det sies å være med å ha dem samlet- man ser hva man faktisk har. Neste gang jeg ha nye solbriller må jeg nok også henge opp et nytt tau... Eller kanskje jeg kan skjerpe meg litt på det området?? (Heldigvis har jeg mange meter igjen på tausnella;)

4 kommentarer:

Hasigamas mamma sa...

KJEMPELURT altså! Det tipset skal jeg kopiere! :)
Prøv å ta vekk hake på forbli pålogget, det funket for meg da jeg skulle logge meg på! kanskje det hjelper deg også!
Uansett, takk tilbake du!
Kooos deg!
klem
Lise

Roka Design sa...

Jammen ikke en dum ide gitt:)
Super smart:)
Ha en fin St.Hans feiring i kveld:)
Klem Kari

Godt Isolert/Victoria sa...

Jeg bare eeeeeeeeeeeelsker baderomsinnredninga di! Hvis jeg skal pusse opp badet igjen så skal jeg så absolutt gjøre noe lignende. Mye finere enn ferdige kjøpte innredninger og så mye billigere!

Ha en flott dag!

Skjerstad sa...

Så kult ;)
Hilsen Janne

Legg inn en kommentar