fredag 9. desember 2011

Kalender

I år gjorde jeg det enkelt med tanke på kalender og innpakning. Jeg kjøpte japansk washi tape fra USA tidligere i høst til diverse bruk, men for noen uker siden var jeg på Riips i Grimstad og der hadde de den samme tapen :) Dermed ble kaledergavene dekorert med tape og prinsessas gaver fikk selvfølgelig rosa tape. Alt hun ønsker seg til jul er forresten en rosa gave :) 
Mamma har alltid vært veldig flink med pakkekalender og jeg var godt oppi tenårene da vi sluttet med det hjemme. I år får barna annenhver dag og jeg merker at jeg nesten får litt dårlig samvittighet for det, at jeg har "kastet inn håndkleet" allerede.. . Men, de takler det kjempefint og blir veldig glade på den andres vegne så det er bra! De får ikke viskelær o.l. for av erfaring så bare forsvinner de. Badeleker, julepynt, hårspenner, votter, lommelykter o.l. fra Spania preger årets gaver.
Etter snart to år med blogging har jeg nå fått den første kommentaren som ikke er superhyggelig. Det sier masse om dere faste lesere, -tusen takk for varmende ord :)
I kveld blir det julebord på både meg og mannen, hvert vårt riktignok, men jeg gleder meg til å kose meg sammen med supre kolleger!

3 kommentarer:

Nina Eivindsen Hansen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Elin sa...

Så flink du er, huff her ble det rett og slett kjøpt ferdig laga kalender på butikken!!:)...Men så lenge unga er fornøyde så er det vel greit:)

Å til den derre anonyme som har lagt igjen kommentar til deg, den personen kan bare ryke og reise!!...Idiotisk rett og slett...blir irritert kjenner jeg!!

Ønsker deg si fortsatt fin helg:)

Klemmer Ea

Marius sa...

Fine pakkegaver! De ble nok de små glad for! Du er flink!

Legg inn en kommentar