onsdag 29. august 2012

Dronningen av gjenbruk...

Kurvstolen er kjøpt på loppemarked og sprayet. Det samme er vindusskodda.

For et par uker siden fikk jeg besøk av Stine bak bloggen Romantiske Stinemor . Hun jobber blant annet for Extra-avisen og i dagens avis kan man lese om besøket hennes. Det var kjempekoselig med besøk og ikke minst var det gøy at hun fant ting i vårt hus hun ville dele med leserne sine. Målet er om at noen kan bli inspirert til å bruke/fornye ting som andre ikke vil ha mer, eller kanskje bruke ting på en ny måte.
En gammel sandsikt (fra loppemarked) satt på høykant med blomser inni. Messinlysestaken er sprayet med zinkspray fra Europris og har stått ute i over et år. Den er fortsatt like fin! Pidestalen er også fra loppemarked :)

Takk for alle tilbakemeldinger vi har fått på artikkelen iallfall! Det er kjempekoselig!
Ønsker dere alle en fortsatt fin uke! Jeg koser meg hos min bror og familien i Kristiansand : )

fredag 3. august 2012

Tv-benk

Jeg har planer om å male møblene i stua, og skulle til å begynne med tv-benken. Vi fant fort ut at vi heller ville bytte den ut i stedet for å male den og de kreative løsningene begynte å kverne.

Fant dessverre ikke kasser på bruktbutikker, og jeg hadde ikke tålmodighet til å vente til neste loppemarked så jeg kjøpte noen eldgamle kasser hos en blomsterforhandler. 

Tuner, router og ledninger er gjemt i den nederste kassa. Planen er å ha blue-ray spilleren i hylla under tven, og dvder der som Corocia-planten står, med da "kattelabb"-glass foran, men foreløbig får det lov å stå åpent.
Nyt helga!!! :)

torsdag 2. august 2012

Sofahygge

Dere trofaste og nysgjerrige leser: Her er den "nye" sofaen vår! Arion Stressless fra Ekornes. 
God å sitte i, og deilig å legge ryggen bakover og nyte en god bok eller film. 
 Velkommen til prøvesitting og en kaffe :)