mandag 27. juni 2011

Buketter :)

 Så og si hver dag får jeg blomster av mannen i mitt liv. Den yngste av dem riktignok (han andre har noe å lære!). "Mamma, du kommer til å elske det! Se hva jeg har plukket til deg!!!" Og han har helt rett- jeg elsker det!! 
 Her om dagen fikk jeg en nydelig rosebukett fra lillesøster sin avdeling i barnehagen. Se på den klare fargen! Nydelige lilla sommerfugler var det i også så den passet perfekt inn både inne og ute :) Tusen takk!!
 Peoner er bare nydelige, rett og slett. Jeg fikk en stor, flott bukett av en ny kollega som kom på besøk og noen dager etter fikk jeg en nydelig bukett av mamma også. Dere er søte :)
 Blomster er det flotteste å pynte med i mine øyne, og de får man aldri nok av :)

onsdag 22. juni 2011

Solbrillestativ :)

For de spesielt interesserte; her er linken til artikkelen i Fædrelandsvennen i går.
 Er du som oss? Trenger du nye solbriller hver sesong og gjerne til hver sydentur også? Vi har en salig blanding av dyre og billige solbriller og fram til nå har vi hatt noen her og noen der. Jeg har vært på utkikk etter solbrillestativ en liten stund, men har ikke funnet noe fint. Mannen har sagt at han kan lage et (i glass, selvfølgelig) og selv om jeg da ville fått dem i høyden og ikke bredden sa jeg neitakk. Det kan bli nok støvete glass i et hus!
Men i forrige uke ryddet jeg og fant det ene paret etter det andre. For å ha dem tilgjengelige i gangen og i system lagde jeg rett og slett et oppheng på null komma niks.
 En øyeskrue, litt hvitt tau og så var det bare å henge opp :) Enklere blir det ikke. En "ulempe" skal det sies å være med å ha dem samlet- man ser hva man faktisk har. Neste gang jeg ha nye solbriller må jeg nok også henge opp et nytt tau... Eller kanskje jeg kan skjerpe meg litt på det området?? (Heldigvis har jeg mange meter igjen på tausnella;)

tirsdag 21. juni 2011

Sommerferie

Som dere som er faste lesere sikkert har skjønt, så er hjemmet og bloggen i feriemodus. Jeg er nesten aldri hjemme alene lenger og iallfall ikke inne, til tross for varierende vær. Vår og sommer er hagetid, vennetid, cafébesøk på kveldene og en hel masse grillfester både her og der. Ungene er like sosiale som foreldrene, så de storkoser seg de også med mange planer!

To venninner har nettopp reist hjem, vinglasset er tømt og fruene er tatt opp på HD-dekoderen til en regnværskveld. Fikk et spark i bloggebaken da jeg leste om meg selv i Fædrelandsvennen i dag. Link kommer når reportasjen kommer på nettet (forrige gang tok det en uke...), men det er skjenken på badet vårt som er i fokus denne gangen. Her kan du lese om den forrige reportasjen fra badet vårt.