fredag 28. januar 2011

Kjellerstue

Jeg har vist bilder av sofaen tidligere men de var elendige. Her kommer derfor bilder av den nymalte sofaen som står i den nye kjellerstua vår. Som dere ser av duken o.l. er bildet noen uker gammelt men jeg løper lite rundt med kamera for tiden. Noen som vet hvor jeg har lagt det??

Bordet og sofaen er malt i Chi oljemaling glans 70. Enkelt å vaske og holde rent!
Har hatt en oppussingspause i romjula og litt ut i januar men nå er jeg i full gang igjen. Mannen føler nok for litt mer pause men han henger nå opp noen bilder o.l. for meg da :) Denne uka maler jeg to stoler og et bord men med oljemaling går det laaang tid. Dere får se etterhvert - tror det blir bra :)

søndag 16. januar 2011

Resten av badet

Dere bloggere gleder meg så, med koselige kommetarer og mail! Tusen takk! Jeg har tatt meg litt vann over hodet på privaten med ansvar og verv og syke barn, lite søvn og alt som følger med gjør at bloggen fortsatt ikke blir prioritert. Og sånn det ser ut nå, så blir den nok ikke det på en liten stund heller. Men- en gang i blant skal det komme et innlegg eller to iallfall :)
 Nå kommer (endelig) bilder av resten av badet. Bildene er tatt i desember, så julestjerna er med :)
Toalettkommoden er fylt med toalettpapir :) På toppen står et gammelt emaljert vaskevannsfat og en emaljert potte, begge fra brutkbutikker nær hytta i Nissedal.
 Kurvstolen er fra Ikea og sprayet med grå hobbylakk fra Biltema. Deilig å sitte i når jeg tørker ungene etter et bad, for de blir det nok av for tiden!
Her koser nemlig både de små og de store seg. Utrolig avslappende det er å ta et bad, tenne mange stearinlys og få deilig ryggmassasje!!
Disse knaggene fra Ib Laursen har jeg bestilt på nettet og fikk hentet i går. Synes de passet fint inn hos oss :)

mandag 3. januar 2011

Dobbeldusj :)

Godt nyttår!!! 2010 var et godt år her i huset men jeg håper 2011 blir litt roligere med enda flere late dager med barnekos o.l.
 Vi har fått familiedusj :) Da vi kom hjem fra hytta (uten innlagt vann) 2 timer før vi skulle være på nyttårsfest var det veldig praktisk å få alle inn i dusjen samtidig :) Dusjhodene er fra Mega Flis og gir litt regndusj-effekt. Veldig behagelig!
Blandebatteriene og sluket har vi kjøpt via rørleggeren. Det var mannens idé med denne typen sluk og jeg synes det ble veldig fint. Mosaikkflisene er fra Novosolo.no og er grå (ikke brune som de ser ut på bildet)
Glassmestermannen har montert et fastfelt og en dør med sandblåst glass inn til "dusjrommet". Kjempegreit og ingen lekkasje ut i resten av rommet!

Det som nå er vår dusj var hele leieboerens bad. Slik så det ut da vi kjøpte huset og i og med at vi "bare" skullle leie ut pusset vi ikke opp badet i det hele tatt da.