torsdag 30. september 2010

Mammasport=shopping

Jeg liker å ta bilder av ting og tang og dill og dall. Jeg liker også VELDIG godt å ta bilder av ungene. Jeg liker ikke så bra å bli tatt bilde av selv og egentlig enda verre å ta bilde av meg selv. Men nå er det gjort.
Jeg ringte "bff"-en min etter en handletur i går fordi jeg var så glad :) Jeg har fått min første lønning på evigheter og den har allerede forsvunnet. Penger gjør en ikke lykkelig men jeg må ærlig innrømme at jeg var ganske lykkelig etter byturen da jeg følte jeg hadde gjort noen gode kjøp. Noe på salg og noe jeg har lett etter lenge.

Stort sett var det småting til huset og vinterklær til ungene men jeg fant litt til meg selv også. Dages outfit er dermed kjole fra Part Two og skjelløredobber fra Pieces (begge hos Sølvi) og grå støvletter fra Spar Kjøp(!) som er utrolig gode å gå på! Gøy med gode sko, og disse var til skikkelig Spar Kjøp-pris også)! De grå treggingsene fra Only er godt brukt. Nå håper jeg du er fornøyd med at det ble et blogginnlegg av noen av klærne, Anne Berit :)

mandag 27. september 2010

Bloggtreff :)

 I dag var jeg på bloggtreff på Bark i Arendal.
Vi var 22 damer som er over gjennomsnittlig opptatt av interiør - en kjempeflott gjeng!


 Mariann fra den flotte butikken Frøken Olsen snakket litt om trender :)
Caroline og Joy hadde ordnet gaver til alle de som møtte opp! Vi hadde loddtrekning og jeg vant en såpe fra Lucky Duck samt en wallsticker fra Hilde. Min kjære foreslo at den teksten kunne henge over et bilde av ham, morroklumpen ;)

Veldig artig å se andre bloggere face-to-face selv om jeg ikke dessverre ikke var noe flink til å mingle! Takk for noen koselige timer!

lørdag 25. september 2010

Kjärlek

På Åhlens hadde de noen supersøte steiner som fikk lov til å bli med hjem fra Sørlandssenteret for noen uker siden. Jeg skulle egentlig bare ha en ny skittentøyskurv men fant litt småting også :)
Rosene fikk jeg av mamma og de har nå stått i tre(!!!!) uker! Jeg har bare kastet en av dem som hang med hodet, så dette er skikkelig kvalitetsblomster. Kjenner jeg mamma rett så er de kjøpt på Floriss på Maxis-senteret.
Det har vært en hektisk uke med blant annet mye takmaling for min del (les, vask med forvask, vask med vann, kvistlakk, kvistlakk, heftgrunn, 1. strøk maling og 2. strøk maling). Vi har hatt besøk av både elektrikker og rørlegger men ingen av dem er på langt nær ferdig. Jeg er bare glad for hvert lille steg som blir tatt i retning ferdigstillelse. Mulig det blir bra til jul???

Ha en flott helg! Jeg har jobbehelg, netter, men skal stå opp tidlig på søndag og få med meg bloggtreff. Det blir nok veldig gøy, koselig og ikke minst inspirerende!! :)

tirsdag 21. september 2010

Andreinntrykket ;)

I gangen vår var det behov for sitteplass til både store og små. Denne benken fra Bohus ble løsningen. Engleputa er fra Upstairs.
Problemet, i mine øyne, var at gangen etter oppussingen gikk i hvitt og sølv. Linfarger passet derfor ikke så godt inn. Det "løste" jeg ved å la storebror male et bilde med linfarge og sølvmaling da han var 2,5 år i håp om å få litt mer helhet i interiøret. Det er vanskelig å fange riktig farge på bilde når vi ikke har så mye lys i gangen.
Jeg synes det er koselig med hjemmelagede ting og han synes selv det var veldig stas når hans store bilde kom opp på veggen :)

fredag 10. september 2010

Førsteinntrykket

Det første man ser når man kommer på besøk hos oss er en romslig gang. For et år siden lagde vi skyvedørsgarderobe med kleshengere og trådkurver. Utrolig praktisk - og kjempedeilig å kunne gjemme rotet litt :)
Flere bilder av gangen vår kommer men dette var noen gamle jeg fant på pcen. Den observante ser at bildene av barna på kommoden bare ble ryddet på det øverste bildet. Til og med undervannsbildene av de søte små ligger ferdig innrammet på kommoden...

Brr... fryser litt bare av å se ut av vinduet!
Ha en flott helg :)

tirsdag 7. september 2010

Velkommen inn på soverommet!

Soverommet vårt, min lille oase, har endelig fått veggordene på plass. De er kjøpt hos Roka Design og laget av Hilde. Det ble akkurat som jeg hadde sett for meg og det liker jeg :)
Nytt vindu er også på plass!  Dermed fikk min kjære også hengt opp lister, gardiner og rullegardiner. Tusen takk!
Til høyre synes "garderobeskapet" vårt - takfestede gardiner i stedet for skyvedører. Veldig enkelt og det fungerer også veldig greit :)


Flere bilder og detaljer fra soverommet finnes her.

lørdag 4. september 2010

Sommer :)

I dag våknet jeg til strålende sommersol i 13.30-tiden etter en veldig grei natt på jobb. Kollegaen min  var kjempehyggelig så jeg gleder meg til å jobbe mer med henne :)

Det er nydelig at sommeren holder seg litt utover høsten. Det var riktignok 5 grader da jeg dro hjem fra jobb på morgenen i dag men i sola har det vært kjempedeilig!
Tidligere i sommer lagde guttene barkebåter og sendte utover Nisservann ved hytta. De ble riktig så flinke etterhvert så båtene forsvant så langt øyet kunne se :)

fredag 3. september 2010

God helg!

Nå er permisjonen min over!! Lillesøster har allerede begynt i barnehagen, noe som går veldig fint, og nå skal jeg begynne på jobb igjen. Jeg har knapt vært på jobb etter jula 2008 så det begynner å bli en stund siden. Jeg jobber nattevakter på et sykehjem og det har visst ikke skjedd så mye nytt der. Jeg har fått ei ny jeg skal jobbe sammen med så det blir spennende. Det blir sikkert greit å komme i gang igjen, men jeg føler egentlig at dette bildet av en veldig uønsket gjest som kom på besøk på onsdag (selvfølgelig da mannen ikke var hjemme) passet litt til dette innlegget... Iallfall siden jeg begynner rett på jobbehelg :)
Jeg håper dere får en kjempefin helg! Jeg skal kose meg så godt jeg kan og i morgen har jeg planlagt smågodt som niste ;)
Beklager til alle dere som er enda reddere for edderkopper enn meg...

onsdag 1. september 2010

Loppefunn

Jeg tok med meg arbeidsbilen (kassebilen) til min kjære og dro på loppemarked uten barna. Det jeg egentlig så etter var et salongbord men i stedet kom jeg hjem med noen andre skatter.
Loppene står foreløbig i garasjen (der jeg holder på å male lister) men hvis de kommer inn i huset kommer det nye og bedre bilder. Jeg vet ikke hvor kommoden eller det lille bordet skal stå, så jeg drøyer dermed litt med å male dem (i tilfelle det ikke er plass i huset). Et gammelt melkespann og en lysestake fikk også bli med hjem.
Er det forresten noen som har erfaring med å spraye store møbler? Jeg sprayet forsåvidt sengegavlen og nattbordene våre for noen år siden med bra resultat og vurderer å gjøre det med det lakkede bordet også. 
Denne søte skålen kjøpte jeg på auksjonen. Den er 100 år gammel og ble visst brukt som visittkortskål(!). Hos oss blir den nok heller brukt til sjokolade :)