lørdag 31. juli 2010

Høsten er stor og arbeiderene få

Fra Matteus 9:37
Men det gjør ingenting når de er så ivrige som våre barn er! Så her koser vi oss med bringebær på brødskiva, med is, i skåla med MiniFras og der det måtte passe. Nam :)
Tomatplantene trives utrolig nok godt. Vi sådde frø (se det første bildet her) i slutten av april og nå vokser det tomater i hauger og lass. De er ikke modne enda, vi sådde litt seint, men Storebror gleder seg SÅ til å høste dem. "Mamma, hvis tomatene blir modne mens jeg er på sykkeltur med pappa - da må du komme og hente meg!"

torsdag 15. juli 2010

Bad

Jeg er veldig i tvil om hvilken stil jeg vil ha på det nye badet. Mannen min har stort sett en mening om alt, men akkurat stilen på badet tror jeg at jeg kan bestemme helt og fullt selv. Jeg har egentlig litt lyst på en shabby chic kommode som "jeg" bare sager et hull til servanten i. Et høyskap i samme stil hører med, gjerne med stoff og hønsenetting i døra.
Tidligere har vi snakket om å innrede ut i fra spa-feelingen. Etter en helg i Kragerø sammen og senere en jentetur til Farris Bad så blir man jo en smule inspirert. Litt luksus; mørke fliser noen steder, dimmer på lyset og gjerne noen mosaikkinnslag. Servant uten underskap med et stilig blandebatteri og gjerne en regndusj-liknende sak midt i rommet. Det høres kanskje voldsomt ut men det lar seg absolutt gjøre til en overkommelig pris.
Vi er også i tvil om en eller to servanter. Jeg tror det holder i massevis med en, men vi har jo plass til to... Løsningen blir kanskje noe som kan minne om dette bildet fra Ikea. Romantisk og allikevel annerledes enn det badet vi har hvis vi går for toppmontert servant. Vi har ca. 14 m2 bad til rådighet.
Denne søte stige-hylla fant jeg hos Landstil. Ikke helt sånn stige jeg har sett for meg (har funnet mange andre fine) men på denne er det jo plass til mer enn bare et pyntehånkle. Vi får se hva det blir :)
Jeg mangler litt bilder i forhold til beskrivelsene i dag men sånn blir det når man ikke har så mye tid til rådighet :)

torsdag 8. juli 2010

Bading og bobling

Mannen har brukt tiden på Finn.no og funnet badekar til badet (som vi begynner å pusse opp om evigheter til). Det står foreløbig i boden så jeg har ikke tatt noen bilder av det men disse er fra annonsen. Massasjebad med luft. Deilig!

B
A
D
E
K
A
R








Siden det allerede er i hus så har jeg også begynt å se etter ting til badet. Har tittet innom på fliser o.l. men finner ikke noe som er "love at first sight" (bortsett fra rullesteinsfliser til gulvet i dusjen). Jeg kjøpte en bunke med håndklær på Princess i går, da (40% på alt - løp og kjøp).

Jeg er forøvrig på jakt etter en rimelig, gammel stige jeg vil ha på badet. Jeg finner nok en jeg liker, hvis ikke så lager jeg en selv. En gang speider alltid speider :)

tirsdag 6. juli 2010

Det begynner så smått

...å ta form på soverommet vårt i 1. etg. I den forbindelse bruker jeg tid på å lete etter den perfekte lampa selv om jeg burde brukt nettrunden på å finne praktiske klesskap. Falt veldig for denne lysekrona som er å få kjøpt hos Créme de la Créme.

Noen som har sett en liknende lysekrone et annet sted? Synes det hadde vært greit å se størrelsen o.l. selv om det ofte er veldig enkelt å handle på nettet.

Til info så liker jeg ikke fotball! :)

mandag 5. juli 2010

En av fem!

Frisk frukt, frossne bær, en kraftig blender og noen isformer fra Nille.

Resultatet ble is med GOD samvittighet.
Den røde smoothien er kun vannmelon og frossne jordbær. Himmelsk!

Ungene elsker dem! (Idèen kom fra Foreldre og Barn)